Standard.

srijeda oktobar 17

Crnogorac i Albanac uhapšeni u Italiji: Ukrali automobil, pa pokušali da obiju još jedno vozilo

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Crnogroski državljanin I.G. (33) i albanski I.I. (42) uhapšeni su tokom vikenda u italijanskom gradu Pistoja, nakon što ih je policija zatekla dok su pokušavali da obiju jedno vozilo.

10 hits

srijeda oktobar 17

Osniva se "Pokret za odlazak": Kupovaće ljudima karte da napuste Bosnu i Hercegovinu

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Pod sloganom "Živjeti, ne preživljavati", na Facebooku je osnovana grupa "Pokret za odlazak", koja će uskoro postati i registrovano udruženje koje će građanima Bosne i Hercegovine pomagati da napuste ovu…

10 hits

srijeda oktobar 17

Gvantanamo ostaje otvoren još najmanje 25 godina

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Zatvor Gvantanamo, u kojem se uglavnom nalaze zatvorenici optuženi da su sudjelovali u napadima na SAD 11. septembra, mogao bi ostati otvoren još najmanje 25 godina.

11 hits

srijeda oktobar 17

Kanada legalizovala marihuanu i očekuje enormne budžetske prihode

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Od danas u podne odrasli Kanađani će moći legalno konzumirati marihuanu. Takođe će određenu količinu smjeti uzgajati za svoje potrebe.

36 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 11:24

Ninoslav je prije 12 godina oteo i silovao djevojčicu, a sada je na slobodi: Zalediće vam se krv u žilama od njegovih komentara!

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu djevojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Ninoslav Jovanović Ninoslav Jovanović FOTO: Facebook/Kurir.rs

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao "Super, samo šišajte, sve najbolje", da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi "Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju".

1643777 1643755 ninoslavjovanovic edit ff

Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj djece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je prije 12 godina 13-godišnju djevojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svjedočenju devojčice, ona je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.

- Mi smo naseli naivno, lakovjerni smo bili, vjerujući majmunu, moram tako da kažem, on je sjedio tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju ćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa - ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubjedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.

Djevojčica je na kraju pobjegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu djevojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

- Žene se mnogo plaše, ne smiju napolje da izađu uveče - kaže jedan od mještana Malče, gdje se vratio da živi, piše Kurir.rs.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.