Standard.

ponedjeljak decembar 17

Sjeverna Koreja zaprijetila SAD: Ako nastavite vratićemo se "razmjeni vatre"

Sjeverna Koreja osudila je američku administraciju zbog jačanja sankcija i pritiska na tu nuklearno naoružanu zemlju, upozoravajući da će se vratiti „razmjeni vatre“ i da bi razoružanje Pjongjanga moglo biti…

30 hits

ponedjeljak decembar 17

Dječak poginuo nakon što je napravio padobran i skočio sa zgrade

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Petanestogodišnji dječak poginuo je nakon što je skočio sa padobranom koji je sam napravio sa zgrade u Ukrajini.

74 hits

ponedjeljak decembar 17

Novi izvještaj o ruskom miješanju: Milioni šerova i lajkova

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Novi izvještaj o ruskoj kampanji dezinformacija tokom predsjedničkih izbora u SAD, pripremljen za Senat, pokazuje veličinu te operacije piše "Vašington post".

17 hits

ponedjeljak decembar 17

Danas sjednica SB UN zbog vojske Kosova i biće otvorena za javnost

SB UN održaće danas sjednicu na zahtjev Srbije i Rusije povodom odluke Prištine o formiranju vojske, a na kojoj će govoriti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

19 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 11:24

Ninoslav je prije 12 godina oteo i silovao djevojčicu, a sada je na slobodi: Zalediće vam se krv u žilama od njegovih komentara!

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu djevojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Ninoslav Jovanović Ninoslav Jovanović FOTO: Facebook/Kurir.rs

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao "Super, samo šišajte, sve najbolje", da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi "Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju".

1643777 1643755 ninoslavjovanovic edit ff

Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj djece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je prije 12 godina 13-godišnju djevojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svjedočenju devojčice, ona je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.

- Mi smo naseli naivno, lakovjerni smo bili, vjerujući majmunu, moram tako da kažem, on je sjedio tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju ćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa - ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubjedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.

Djevojčica je na kraju pobjegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu djevojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

- Žene se mnogo plaše, ne smiju napolje da izađu uveče - kaže jedan od mještana Malče, gdje se vratio da živi, piše Kurir.rs.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.