Standard.

četvrtak maj 23

Tereza Mej sjutra podnosi ostavku?

Britanska premijerka Tereza Mej objaviće u petak da podnosi ostavku, javio je britanski Tajms, nenavodeći izvor te informacije.

21 hits

četvrtak maj 23

Dačić u predsjedničkoj palati za vrijeme eksplozije u Somaliji: Mi smo na to navikli, ovi sa zapada bi pobjegli

Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić juče ujutru bio je na sastanku sa predsjednikom Somalije u predsjedničkoj palati u Mogadišu kad je ispred rezidencije eksplodirao automobil pun eksploziva.

32 hits

četvrtak maj 23

Eksplozija kod predsjedničke palate u Somaliji, najmanje devet mrtvih

Najmanje devet ljudi je poginulo, a 13 je povrijeđeno kada su islamski ekstremisti aktivirali auto bombu u blizini predsjedničke palate u Mogadišu.

15 hits

srijeda maj 22

Meta kritikuje ideju o ujedinjenju Albanaca u jednu državu

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Predsjednik Albanije Iljir Meta kritikovao je ideju o ujedinjenju Albanaca u jednu državu. Kako piše prištinski RTK on je ocijenio da nije lako prekrajati granice.

33 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 11:24

Ninoslav je prije 12 godina oteo i silovao djevojčicu, a sada je na slobodi: Zalediće vam se krv u žilama od njegovih komentara!

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu djevojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Ninoslav Jovanović Ninoslav Jovanović FOTO: Facebook/Kurir.rs

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao "Super, samo šišajte, sve najbolje", da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi "Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju".

1643777 1643755 ninoslavjovanovic edit ff

Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj djece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je prije 12 godina 13-godišnju djevojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svjedočenju devojčice, ona je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.

- Mi smo naseli naivno, lakovjerni smo bili, vjerujući majmunu, moram tako da kažem, on je sjedio tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju ćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa - ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubjedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.

Djevojčica je na kraju pobjegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu djevojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

- Žene se mnogo plaše, ne smiju napolje da izađu uveče - kaže jedan od mještana Malče, gdje se vratio da živi, piše Kurir.rs.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.