Standard.

subota februar 16

U Iraku rođene prve sedmorke: "Nismo planirali širenje porodice"

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Iračanka (25) koja je htjela da ostane anonimna je, prenosi DailyMail, rodila zdrave sedmorke. Rodila je u provinciji Dijali u sjevernom Iraku, a prva je porodilja koja je rodila sedmorke…

21 hits

subota februar 16

SAD: Dobio otkaz posle 15 godina rada pa ubio pet kolega

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Muškarac otpušten sa posla otvorio je vatru u skladištu u predgrađu Čikaga i ubio pet kolega i ranio pet policajaca pre nego što je ubijen.

20 hits

subota februar 16

Tužioci traže do 25 godina zatvora za bivšeg direktora Trampove kampanje

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Tužioci su od saveznog sudije u Virdžiniji zatražili da odredi strogu zatvorsku kaznu za bivšeg direktora kampanje američkog predsjednika Donalda Trampa Pola Manaforta.

19 hits

subota februar 16

Majka joj je ubila oca a ona je sve to gledala: Jeziva životna priča poznate glumice!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Charlize Theron ne može da se pohvali sretnim i bezbrižnim djetinjstvom.

42 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 11:24

Ninoslav je prije 12 godina oteo i silovao djevojčicu, a sada je na slobodi: Zalediće vam se krv u žilama od njegovih komentara!

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu djevojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Ninoslav Jovanović Ninoslav Jovanović FOTO: Facebook/Kurir.rs

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao "Super, samo šišajte, sve najbolje", da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi "Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju".

1643777 1643755 ninoslavjovanovic edit ff

Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj djece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je prije 12 godina 13-godišnju djevojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svjedočenju devojčice, ona je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.

- Mi smo naseli naivno, lakovjerni smo bili, vjerujući majmunu, moram tako da kažem, on je sjedio tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju ćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa - ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubjedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.

Djevojčica je na kraju pobjegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu djevojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

- Žene se mnogo plaše, ne smiju napolje da izađu uveče - kaže jedan od mještana Malče, gdje se vratio da živi, piše Kurir.rs.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.