Standard.

nedjelja januar 20

Meksiko: Broj žrtava u eksploziji naftovoda porastao na 73

Broj poginulih u eksploziji naftovoda u centralnom Meksiku porastao je na 73, rekao je guverner meksičke države, Idalgo Omar Fajad.

18 hits

nedjelja januar 20

Pretrčao 40 kilometara na minus 52 stepena Celzijusa

Italijanski ljubitelj ekstremnih sportova Paolo Venturini pretrčao je skoro 40 kilometara na temperaturi od minus 52 stepena Celzijusa u području Ojmjakona u ruskoj Republici Jakutiji, saopšteno je iz lokalnog odjeljenja za spoljne…

17 hits

nedjelja januar 20

Kurc: Moguće odlaganje Bregzita

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc smatra da je moguće, ako je potrebno, da se za nekoliko mjeseci odloži istupanje Velike Britanije iz Evropske unije.

13 hits

nedjelja januar 20

Kurc: Moguće odlaganje Bregzita

Objavljeno u: Svijet

nedjelja januar 20

Američki razarač ušao u Crno more, Rusi ga prate

Rruska Crnomorska flota prati kretanje američkog razarača "USS Donald Kuk" opremljenog navođenim raketama, koji je ušao u Crno more.

19 hits

 
 
 
 
srijeda, 17 oktobar 2018 18:30

Poslanik Dveri bi da se objese premijerka i predsjednik Srbije na Terazijama: Srđan pozvao na ubistvo Brnabić i Vučića zbog migranata

Srđan Nogo, poslanik i član pokreta Dveri pozvao je na ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

Poslanik Dveri bi da se objese premijerka i predsjednik Srbije na Terazijama: Srđan pozvao na ubistvo Brnabić i Vučića zbog migranata FOTO: Tanjug

On je u u izjavi jednoj medijskoj kući na Youtube kanalu dotakao problematiku priliva migranata.

"Prema podacima koje ja imam, Ana Brnabić je već parafirala Dablinski sporazum sa EU, po nalogu hrvatske službe. Pored toga što je ona mason, ona je i saradnik hrvatske službe... Neka me ona tuži zbog ovih tvrdnji... Ako je parafirala ovaj sporazum, Ana Brnabić treba da bude obješena istog časa na Terazijama. A pored nje i obješen Aleksandar Vučić. Znači, ukoliko je Ana Brnabić, zaista parafirala Dablinski sporazum, a ja imam neke podatke da jeste, onda Brisel Srbiji može isporučiti milion i dvesta hiljada migranata. I mi možemo tada da se slikamo", objasnio je on u jednoj emisiji na Youtube. 

srdjan nogo

Srđan Nogo, FOTO: screenshot/Youtube

Dodao je da je, "pošto je Vučić doveo Brnabić na premijersko mjesto, i za nju garantovao, on mora zato i da odgovara".

Video pogledajte ovdje:

Izvor: Telegraf.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.