Standard.

nedjelja januar 20

Meksiko: Broj žrtava u eksploziji naftovoda porastao na 73

Broj poginulih u eksploziji naftovoda u centralnom Meksiku porastao je na 73, rekao je guverner meksičke države, Idalgo Omar Fajad.

17 hits

nedjelja januar 20

Pretrčao 40 kilometara na minus 52 stepena Celzijusa

Italijanski ljubitelj ekstremnih sportova Paolo Venturini pretrčao je skoro 40 kilometara na temperaturi od minus 52 stepena Celzijusa u području Ojmjakona u ruskoj Republici Jakutiji, saopšteno je iz lokalnog odjeljenja za spoljne…

16 hits

nedjelja januar 20

Kurc: Moguće odlaganje Bregzita

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc smatra da je moguće, ako je potrebno, da se za nekoliko mjeseci odloži istupanje Velike Britanije iz Evropske unije.

12 hits

nedjelja januar 20

Kurc: Moguće odlaganje Bregzita

Objavljeno u: Svijet

nedjelja januar 20

Američki razarač ušao u Crno more, Rusi ga prate

Rruska Crnomorska flota prati kretanje američkog razarača "USS Donald Kuk" opremljenog navođenim raketama, koji je ušao u Crno more.

18 hits

 
 
 
 
subota, 20 oktobar 2018 19:07

Nostalgičari, vraća se Winamp!

Sjajna vijest za muzičke nostalgičare… Platforma Winamp najavila je svoj povratak u 2019. godini.

Da vas podsjetimo, Winamp je bio ultimativna platforma za puštanje muzike sve do 2000. godine, dok se kod nas taj period produžio i za dobrih desetak godina. Njen uticaj počinje da pada kada je, 1999. godine, kupio AOL, a pojavom iTunes Musica i ostalih streaming platformi pada u potpuni zaborav.

Iako se preko Winampa muzika može slušati i danas, operativni sistem nije ažuriran od 2013. godine.

Ipak, ove nedjelje su iz TechCruncha potvrdili da njihov tim radi na cjelokupnom modelu ažuriranja sistema i da se radi na “značajnoj nadogradnji” platforme kakvu smo poznavali.

"Sljedeće godine dočekaćemo potpuno novu verziju Winampa, s Winamp nasljeđem, ali potpuno drugačijeg iskustva slušanja", izjavio je Aleksandar Saboundjian, predsjednik uprave kompanije Radionomy koja je Winamp kupila 2014.

Moći ćete da slušate MP3 koji imate kod kuće ali i onaj koje držite sačuvan na “cloudu”, podcaste, streaming radio stanice, playliste koje ste sami kreirali itd.

Povratak Winampa, za kompjutere i mobilne uređaje, Saboundjian je najavio za 2019. godinu s tim da nije poznat tačan datum njegovog ponovnog dolaska “među žive”.

Izvor: headliner.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.