Standard.

nedjelja januar 20

Meksiko: Broj žrtava u eksploziji naftovoda porastao na 73

Broj poginulih u eksploziji naftovoda u centralnom Meksiku porastao je na 73, rekao je guverner meksičke države, Idalgo Omar Fajad.

17 hits

nedjelja januar 20

Pretrčao 40 kilometara na minus 52 stepena Celzijusa

Italijanski ljubitelj ekstremnih sportova Paolo Venturini pretrčao je skoro 40 kilometara na temperaturi od minus 52 stepena Celzijusa u području Ojmjakona u ruskoj Republici Jakutiji, saopšteno je iz lokalnog odjeljenja za spoljne…

16 hits

nedjelja januar 20

Kurc: Moguće odlaganje Bregzita

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc smatra da je moguće, ako je potrebno, da se za nekoliko mjeseci odloži istupanje Velike Britanije iz Evropske unije.

12 hits

nedjelja januar 20

Kurc: Moguće odlaganje Bregzita

Objavljeno u: Svijet

nedjelja januar 20

Američki razarač ušao u Crno more, Rusi ga prate

Rruska Crnomorska flota prati kretanje američkog razarača "USS Donald Kuk" opremljenog navođenim raketama, koji je ušao u Crno more.

18 hits

 
 
 
 
srijeda, 07 novembar 2018 09:35

Makedonija: Smrt tinejdžerke koja se udavila bježeći od čopora pasa, izazvala bijes javnosti

Makedonska vlada obećala je da će revidirati zakon o psima lutalicama nakon što se tinejdžerka (17) udavila u rijeci bježeći od čopora divljih pasa.

Smrt tinejdžerke je izazvala ogroman bijes javnosti, prenosi AP.

Policija je saopštila da se nesreća dogodila u ponedjeljak, kada su psi pojurili za djevojčicom u parku u Gostivaru, a nekoliko sati kasnije nizvodno od tog mjesta je pronađeno njeno tijelo.

Makedonija dugo pokušava da se izbori sa problemom velikog broja pasa lutalica, dok grupe za zaštitu životinja pokušavaju da ubijede zvaničnike da pooštre zakone koji se odnose na kažnjavanje vlasnika koji napustaju svoje ljubimce.

Privatna makedonska televizija TV24 saopštila je da je više od 1.000 osoba od početka godine zatražilo zdravstvenu pomoć zbog ujeda pasa.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 07 novembar 2018 09:21

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.