Standard.

utorak maj 21

Otac Tijane Jurić: Ovo je trebalo da bude pobjeda jedne ideje, nije ispalo tako

Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" koji je pokrenuo inicijativu u Srbiji da se za ubice i silovatelje djece uvede kazna doživotnog zatvora govorio je za Tanjug.

34 hits

utorak maj 21

Milioner aktivirao autopilota da bi u privatnom avionu imao intimne odnose s djevojčicom

Milioneru iz Nju Džersija prijeti višegodišnja kazna zatvora nakon priznanja da je imao seks s djevojčicom dok je upravljao svojim privatnim avionom.

49 hits

utorak maj 21

VIDEO: Pogledajte kako neboder nestaje za 16 sekundi

Neboder pod nazivom "Martin Tower" srušen je u Pensilvaniji za samo 16 sekundi.

17 hits

utorak maj 21

Makron optužio Benona i ruske oligarhe da rade na uništavanju EU

Predsjednik Francuske Emanuel Makron optužio je bivšeg stratega Bijele kuće Stiva Benona i ruske oligarhe da kuju zavjeru s evropskim nacionalistima u cilju uništavanja Evropske unije.

18 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 novembar 2018 10:44

Vulin: Treba da promijenimo odnos prema Crnoj Gori, prijateljstvo sa Srbijom se mora zaslužiti

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da Srbija treba da promijeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji, su podržale ulazak Kosova u Interpol.

Vulin: Treba da promijenimo odnos prema Crnoj Gori, prijateljstvo sa Srbijom se mora zaslužiti FOTO: N1

"Pozivam predsjednika Vučića da promijeni odnos prema Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji i da im pokaže da se prijateljstvo sa Srbijom mora zaslužiti", smatra ministar Vulin, navodi se u saopštenju.

On navodi da su "Crna Gora i Sjeverna Makedonija na skupštini Interpola podržale ulazak kosovskih narko kartela u policijsku organizaciju.

"Stale su na stranu Kosova svjesne da time vrijeđaju Srbiju. Ako nisu imali hrabrosti da glasaju protiv, mogli su da se uzdrže i pokažu da im je stalo i do onog što Srbija misli i osjeća", komentariše ministar odbrane, Aleksandar Vulin, odluku bivših republika SFRJ da podrže ulazak Kosova u Interpol.

"Nijesu Crna Gora i Sjeverna Makedonija glasale za Kosovo, one su glasale protiv Srbije. Njihovi glasovi nisu promijenili odluku Skupštine Interpola ali treba da promjene odnos Srbije prema njima. Predsjednik Vučić u vladama Crne Gore i Sjeverne Makedonije nema iskrene sagovornike, a Srbija nema prijatelje", poručio je Vulin.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.