Standard.

četvrtak decembar 13

Ovo su najbliži saradnici Darka Šarića, a jednog od njih su tajne koje je znao koštale života

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Darko Šarić osuđen je na ponovljenom suđenju prvostepenom presudom na 15 godina zatvora kao vođa orgnazovane kriminalne grupe koja je distribuirala i prodavala kokain na području Južne Amerike i Evrope,…

61 hits

četvrtak decembar 13

Lov na monstruma iz Strazbura: Traži ga više od 700 pripadnika francuskih snaga sigurnosti

Francuska policija izdala je potjernicu za Šerifom Šekatom, koji je u utorak uveče u Strazburu ubio dvoje i ranio 14 ljudi, dok više stotina policajaca nastavlja potragu za odbjeglim napadačem. Bezbjednosne…

30 hits

četvrtak decembar 13

Papa uklonio tri kardinala iz užeg vijeća savjetnika zbog pedofilije?

PAPA Franjo uklonio je tri kardinala iz svog vijeća savjetnika, javlja CNN.

13 hits

četvrtak decembar 13

Novi bilans nesreće u Turskoj: Najmanje sedam poginulih, a 46 povrijeđeno

Brzi voz udario je u lokomotivu za održavanje pruge pa potom u pješački nadvožnjak na stanici u Ankari, usmrtivši najmanje sedmoro ljudi dok je 46 povrijeđeno, saopštili su danas turski…

11 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 novembar 2018 10:44

Vulin: Treba da promijenimo odnos prema Crnoj Gori, prijateljstvo sa Srbijom se mora zaslužiti

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da Srbija treba da promijeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji, su podržale ulazak Kosova u Interpol.

Vulin: Treba da promijenimo odnos prema Crnoj Gori, prijateljstvo sa Srbijom se mora zaslužiti FOTO: N1

"Pozivam predsjednika Vučića da promijeni odnos prema Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji i da im pokaže da se prijateljstvo sa Srbijom mora zaslužiti", smatra ministar Vulin, navodi se u saopštenju.

On navodi da su "Crna Gora i Sjeverna Makedonija na skupštini Interpola podržale ulazak kosovskih narko kartela u policijsku organizaciju.

"Stale su na stranu Kosova svjesne da time vrijeđaju Srbiju. Ako nisu imali hrabrosti da glasaju protiv, mogli su da se uzdrže i pokažu da im je stalo i do onog što Srbija misli i osjeća", komentariše ministar odbrane, Aleksandar Vulin, odluku bivših republika SFRJ da podrže ulazak Kosova u Interpol.

"Nijesu Crna Gora i Sjeverna Makedonija glasale za Kosovo, one su glasale protiv Srbije. Njihovi glasovi nisu promijenili odluku Skupštine Interpola ali treba da promjene odnos Srbije prema njima. Predsjednik Vučić u vladama Crne Gore i Sjeverne Makedonije nema iskrene sagovornike, a Srbija nema prijatelje", poručio je Vulin.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.