Standard.

ponedjeljak decembar 17

Sjeverna Koreja zaprijetila SAD: Ako nastavite vratićemo se "razmjeni vatre"

Sjeverna Koreja osudila je američku administraciju zbog jačanja sankcija i pritiska na tu nuklearno naoružanu zemlju, upozoravajući da će se vratiti „razmjeni vatre“ i da bi razoružanje Pjongjanga moglo biti…

31 hits

ponedjeljak decembar 17

Dječak poginuo nakon što je napravio padobran i skočio sa zgrade

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Petanestogodišnji dječak poginuo je nakon što je skočio sa padobranom koji je sam napravio sa zgrade u Ukrajini.

78 hits

ponedjeljak decembar 17

Novi izvještaj o ruskom miješanju: Milioni šerova i lajkova

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Novi izvještaj o ruskoj kampanji dezinformacija tokom predsjedničkih izbora u SAD, pripremljen za Senat, pokazuje veličinu te operacije piše "Vašington post".

19 hits

ponedjeljak decembar 17

Danas sjednica SB UN zbog vojske Kosova i biće otvorena za javnost

SB UN održaće danas sjednicu na zahtjev Srbije i Rusije povodom odluke Prištine o formiranju vojske, a na kojoj će govoriti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

21 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 15:12

Zamjenik gradonačelnika Bora podnio ostavku nakon što su se pojavile slike na kojima se ljubi sa maloljetnicom

Branko Perić, zamjenik gradonačelnika Bora, (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa djevojčicom od 15 godina osvanule na fejsbuk profilu te maloljetnice. Nezvanično, kada su fotografije iscurile u javnost, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku.

Zamjenik gradonačelnika Bora podnio ostavku nakon što su se pojavile slike na kojima se ljubi sa maloljetnicom FOTO: Facebook

Kako saznaje "Blic", Perić je podnio ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mjesta zamjenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični (zdravstveni) razlozi. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona treba da prođe i kroz Skupštinu grada. Perić je fakultetski obrazovan, u gradu važi za korektnog i pristojnog čovjeka. U šoku su i njegove kolege koji o njemu imaju reči hvale i kažu da je odgovorno obavljao svoj posao, a on sam nije želio da komentariše fotografije na kojima je prisan sa djevojčicom.

“Ne želim ništa da izjavljujem dok se ne konsultujem sa advokatom. Da se čujemo malo kasnije”, kratko je za "Blic" odgovorio Perić, a kada su ga opet pozvali, mobilni telefon je bio isključen.

Kako pišu "Večernje novosti", slike su ubrzo po postavljanju na društvene mreže sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca Fejsbuka. U cijeli slučaj se, ubrzo, umiješala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično djelo.

7N7k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RnN01EQV8vZTA2NGQwZWRiNjlhNTAyZmQ4Mzc1MjU5MjhjYThmMTYuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način, pišu "Večernje novosti".

“Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i vidjeo da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao”, navodno je kazao Perić.

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospjele u javnost, u cijeli slučaj se umiješala i policija.

“Devojčica je negirala da ima bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Ovdje nema elemenata krivičnog dela jer je devojčica starija od 14 godina i nema krivičnog djela obljube nad djetetom. Po zakonu nemamo osnova da reagujemo, ako je nešto i bilo, nije bilo pod prisilom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed znala kako treba da odgovori”, kaže izvor iz policije.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvijek je važio je za osobu sa kojim se otvoreno moglo razgovarati. Uvek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

Izvor: Blic 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 06 decembar 2018 15:38

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.