Standard.

petak avgust 23

Vlasti Albanije budožerom srušile restoran vlasniku koji je napao španske turiste

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Nadležne službe u Albaniji srušile su restoran čiji je vlasnik napao turiste i tijelom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun. Rušenje je izvedeno po nalogu vlasti Albanije…

1212 hits

petak avgust 23

Makron: Naša kuća je u plamenu, ovo je internacionalna kriza

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Francuski predsjednik Emanuel Makron upozorio je sinoć da požari koji haraju brazilskom Amazonijom predstavljaju "međunarodnu krizu" i pozvao članice G7 da razgovaraju o tom problemu na samitu u Bijaricu, u…

92 hits

četvrtak avgust 22

Nevrijeme u Poljskoj, ima mrtvih i povrijeđenih

Nekoliko osoba je poginulo, a desetak je povrijeđeno u Poljskoj u snažnom nevremenu koje je pogodilo Tatre, planinski vijenac na granici sa Slovačkom.

223 hits

petak avgust 23

Trebinje: Zmiju našla u frižideru!

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Pripadnici trebinjske JU "Ekologija i bezbjednost" u naselju Pridvorci, u Trebinju, imali su nesvakidašnju akciju i to uklanjanja zmije iz frižidera jednog domaćinstva! Zmija je, po riječima koordinatora za deminiranje ove…

617 hits

 
 
 
 
subota, 12 januar 2019 08:45

Izrael noćas bombardovao Damask

Izraelski borbeni avioni ispalili su u petak kasno naveče nekoliko raketa na sirijski glavni grad Damask, javili su sirijski državni mediji.

Sirijska protuzračna odbrana srušila je većinu neprijateljskih raketa, od kojih je jedna pogodila skladište u međunarodnoj zračnoj luci Damaska, navela je novinske agencije.

Portparol ministarstva saobraćaja kazao je za tu agenciju da zračni saobraćaj aerodroma u Damasku nije doveden u pitanje ovim sukobom.

Nema nikakvih izvještaja o žrtvama ili ranjenima.

Podsjećamo, u petak SAD objavile su da su započele proces povlačenja svojih snaga iz Sirije.

To saopštenje nije, međutim, sadržavalo nikakve druge detalje vezane uz vremenski okvir ili lokaciju snaga koje se povlače.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.