Standard.

utorak jun 18

Horor u Surčinu: Ljudi mučeni pa bačeni u septičku jamu

Tri tijela pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identit i uzrok smrti utvrđiće se obdukcijom. Smrt se povezuje s pokušajem ubistva i samoubistvom…

261 hits

utorak jun 18

IRAN: Bacili milione na izgradnju moderne zajednice, a dobili sablastan i pust grad!

Golemi prazni neboderi u pustinji su nekad bili dio ideje o nekom boljem životu i jednakim mogućnostima. "Grad duhova" je samo 50 kilometara udaljen od Teherana, glavnog grada Irana.

180 hits

utorak jun 18

Tramp najavio izbacivanje više miliona migranata iz SAD

Amerika će naredne sedmice početi s deportacijom više miliona ilegalnih migranata, izjavio je danas predsjednik SAD Donald Tramp 

83 hits

 
 
 
 
subota, 12 januar 2019 18:45

Novi opasni izazov na društvenim mrežama: Tinejdžerka izazvala udes

Tinejdžerka (17) iz grada Lejton u američkoj saveznoj državi Juti izazvala je lančani sudar, jer je s povezom na očima vozila kamionet da bi učestvovala u izazovu s društvenih mreža "Bird Box".

Iz policije navode da će se tinejdžerka suočiti s optužbama za opasnu vožnju.

Policijski zvaničnik Trevis Lajman rekao je lokalnim medijima da je tinejdžerka bila u kamionetu s prijateljem (16) kada je odlučila da se priključi izazovu tako što je stavila povez na oči.

"Vrlo brzo je udarila u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, nakon čega je udarila i u treći automobil. Skoro da me sramota što moram da poručim mladima da ovo ne čine, ali očigledno je da se to mora uraditi", rekao je Lajman.

Novi izazov s društvenih mreža inspiriran je horor filmom "Bird Box", u kojem se od aktera zahtijeva da svakodnevne zadatke obavljaju s povezom na očima.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.