Standard.

utorak april 23

Zamjenik ministra odbrane Šri Lanke: Masakr je osveta za napad na Novom Zelandu

Preliminarni rezultati istrage masakra na Šri Lanki pokazuju da je serija bombaških napada zapravo čin odmazde zbog terorističkog napada na Novom Zelandu koji se dogodio 15. marta ove godine, javlja…

26 hits

utorak april 23

Ubijen jedan od najpoznatijih biznismena u BiH

U pucnjavi u mjestu Jablan u Republici Srpskoj ubijen je vlasnik više preduzeća iz Banjaluke Slaviša Krunić. Stradao je i napadač na Krunića, kao i Krunićev pratilac, nezvanično saznaje RTRS.

25 hits

utorak april 23

Broj poginulih u Šri Lanki porastao na 310, proglašen dan žalosti

Bilans poginulih u seriji terorističkih napada na Šri Lanki povećan je na 310 osoba, a vlasti te zemlje u Indijskom okeanu danas su proglasile nacionalnu žalost.

14 hits

utorak april 23

Kim uskoro kod Putina

Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un posjetiće uskoro Rusiju, gdje će se sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, javlja sjevernokorejska agencija KCNA.

17 hits

utorak april 23

Kim uskoro kod Putina

Objavljeno u: Svijet

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 10:38

Lagard: Bregzit će biti dug i težak

Direktorica MMF-a, Kristin Lagard, poručuje da će Bregzit biti i fizički težak.

Poziva privatni sektor, kompanije i sve kojih se Bregzit tiče da se spreme na vrijeme. Jer, vjeruje da će biti uspostavljene nove, kako kaže - nepotrebne procedure.

Kaže i da će proces uvoza i izvoza biti teži u svakom scenariju, bilo da Velika Britanija napusti Evropsku Uniju sa dogovorom ili bez njega.

"Daću vam primjer: brodovi koji pristaju u Kaleu u Francuskoj imaće problema da pristanu u Sautemptonu. Dakle, ne smanjujete red tako što ćete preusmjeriti saobraćaj. Morate poraditi na platformama", poručuje Lagard.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.