Standard.

srijeda avgust 21

Pompeo zaprijetio Atini sankcijama ako pokuša da pomogne iranskom tankeru

SAD će preduzeti sve što je moguće kako bi spriječile da iranski tanker u Sredozemlju dostavi naftu Siriji i na prekrši američke sankcije, izjavio Pompeo.

144 hits

srijeda avgust 21

SAD dobija prvi restoran sa marihuanom na meniju, a ovo je jedini uslov koji morate da ispunite

Jedan restoran u Kaliforniji postaće prvi ugostiteljski objekat u SAD koji će imati proizvode od kanabisa u redovnoj ponudi.

105 hits

srijeda avgust 21

Kina: U poplavama stradala 201 osoba

Najmanje 201 osoba je poginula, a 63 se vode kao nestale u velikim poplavama koje su pogodile Kinu tokom jula i avgusta, saopštile su vlasti te države.

87 hits

srijeda avgust 21

Supruga Italijana preminulog na Hvaru otkrila detalje: Žalili smo se, na brodu se osjetio miris plina

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Manuela Fiasconaro, supruga pokojnog 57-godišnjeg sicilijanskog menadžera Eugenija Vincija koji je svoj život izgubio 13. augusta zbog trovanja ugljen- monoksidom na jedrenjaku Atlantia, dala je iskaz na splitskom Županijskom sudu…

210 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 10:38

Lagard: Bregzit će biti dug i težak

Direktorica MMF-a, Kristin Lagard, poručuje da će Bregzit biti i fizički težak.

Poziva privatni sektor, kompanije i sve kojih se Bregzit tiče da se spreme na vrijeme. Jer, vjeruje da će biti uspostavljene nove, kako kaže - nepotrebne procedure.

Kaže i da će proces uvoza i izvoza biti teži u svakom scenariju, bilo da Velika Britanija napusti Evropsku Uniju sa dogovorom ili bez njega.

"Daću vam primjer: brodovi koji pristaju u Kaleu u Francuskoj imaće problema da pristanu u Sautemptonu. Dakle, ne smanjujete red tako što ćete preusmjeriti saobraćaj. Morate poraditi na platformama", poručuje Lagard.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.