Standard.

srijeda avgust 21

Pompeo zaprijetio Atini sankcijama ako pokuša da pomogne iranskom tankeru

SAD će preduzeti sve što je moguće kako bi spriječile da iranski tanker u Sredozemlju dostavi naftu Siriji i na prekrši američke sankcije, izjavio Pompeo.

142 hits

srijeda avgust 21

SAD dobija prvi restoran sa marihuanom na meniju, a ovo je jedini uslov koji morate da ispunite

Jedan restoran u Kaliforniji postaće prvi ugostiteljski objekat u SAD koji će imati proizvode od kanabisa u redovnoj ponudi.

105 hits

srijeda avgust 21

Kina: U poplavama stradala 201 osoba

Najmanje 201 osoba je poginula, a 63 se vode kao nestale u velikim poplavama koje su pogodile Kinu tokom jula i avgusta, saopštile su vlasti te države.

87 hits

srijeda avgust 21

Supruga Italijana preminulog na Hvaru otkrila detalje: Žalili smo se, na brodu se osjetio miris plina

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Manuela Fiasconaro, supruga pokojnog 57-godišnjeg sicilijanskog menadžera Eugenija Vincija koji je svoj život izgubio 13. augusta zbog trovanja ugljen- monoksidom na jedrenjaku Atlantia, dala je iskaz na splitskom Županijskom sudu…

210 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 21:47

Pompeo: Demokratiji i slobodnom tržištu prijete Kina i Rusija

Američki državni sekretar Majk Pompeo upozorio je na dvostruku prijetnju po prednosti demokratije i slobodnog tržišta, koju predstavljaju Kina i Rusija.

Pompeo je danas u Bratislavi rekao da su države istočne i centralne Evrope posebno ranjive na "predatorske investicije i političko miješanje", prenosi AP.

On je poručio da je Vašington, u borbi protiv tih prijetnji, posvećen jačanju angažovanja u regionu, kroz sporazume u oblasti odbrambene saradnje i programe razmjena.

Slovačka je druga stanica Pompea tokom turneje po pet evropskih zemalja, koja je počela u Mađarskoj, a tokom koje bi trebalo da obiđe i Poljsku, Belgiju i Island.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.