Standard.

utorak jun 18

Horor u Surčinu: Ljudi mučeni pa bačeni u septičku jamu

Tri tijela pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identit i uzrok smrti utvrđiće se obdukcijom. Smrt se povezuje s pokušajem ubistva i samoubistvom…

251 hits

utorak jun 18

IRAN: Bacili milione na izgradnju moderne zajednice, a dobili sablastan i pust grad!

Golemi prazni neboderi u pustinji su nekad bili dio ideje o nekom boljem životu i jednakim mogućnostima. "Grad duhova" je samo 50 kilometara udaljen od Teherana, glavnog grada Irana.

173 hits

utorak jun 18

Tramp najavio izbacivanje više miliona migranata iz SAD

Amerika će naredne sedmice početi s deportacijom više miliona ilegalnih migranata, izjavio je danas predsjednik SAD Donald Tramp 

83 hits

 
 
 
 
četvrtak, 21 mart 2019 20:16

Neobičan zahtjev: Traži se dadilja, godišnja plata 45.800 eura

Britanski par traži dadilju koja bi na pola radnog vremena čuvala njihove petogodišnje blizance.

 

Međutim, postoji jedan neobičan uslov. Dadilja tokom radnog vremena mora biti prerušena u neku Diznijevu princezu, poput Bele, Pepeljuge, Zlatokose ili Meride, piše Insider.

Oglas je primamljiv, jer roditelji nude veliku svotu novca za pola radnog vremena. Naime, kako se navodi u oglasu, bebisiterka bi primala oko 45.800 eura godišnje (53.000 funti).

Kako list piše, roditelji se nadaju da će ovakva dadilja biti dobar uzor njihovoj djeci. Da će ih naučiti pravim vrijednostima poput odlučnosti, hrabrosti ili empatije, prenosi Insider.

"Tražimo nekoga ko se može posvetiti karakteru djece i stvoriti zaista zabavnu atmosferu u našem domu. Takođe, nekoga ko se neće plašiti da bude disciplinovan ako su blizanci nevaljali", navode roditelji.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 21 mart 2019 16:49

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.