Standard.

utorak jun 18

Horor u Surčinu: Ljudi mučeni pa bačeni u septičku jamu

Tri tijela pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identit i uzrok smrti utvrđiće se obdukcijom. Smrt se povezuje s pokušajem ubistva i samoubistvom…

254 hits

utorak jun 18

IRAN: Bacili milione na izgradnju moderne zajednice, a dobili sablastan i pust grad!

Golemi prazni neboderi u pustinji su nekad bili dio ideje o nekom boljem životu i jednakim mogućnostima. "Grad duhova" je samo 50 kilometara udaljen od Teherana, glavnog grada Irana.

176 hits

utorak jun 18

Tramp najavio izbacivanje više miliona migranata iz SAD

Amerika će naredne sedmice početi s deportacijom više miliona ilegalnih migranata, izjavio je danas predsjednik SAD Donald Tramp 

83 hits

 
 
 
 
četvrtak, 21 mart 2019 20:31

Rusija emituje nove obveznice u eurima i dolarima

Rusija će emitovati na evropskom tržištu duga nove obveznice denominovane u dolarima u vrijednosti od tri milijarde dolara.

 

Kao i obveznice denominovane u eurima vrijedne 750 miliona eura, prenosi Rojters pozivajući se na neimenovani izvor upoznat sa situacijom na finansijskom tržištu.

Tražnja za dolarskim evroobveznicama, sa rokom dospijeća 2035. godine, premašila je sedam milijardi dolara, dok su ponude za obveznicama denominovanim u eurima, koje dospevaju 2025. godine, nadmašile tri milijarde eura, tvrdi isti izvor.

Prinos na dolarsku evroobveznicu sa dospijećem 2035. godine utvrđen je na 5,1 procenata, a na evroobveznicu koja dospijeva 2025. iznosi 2,375 odsto.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.