Standard.

utorak jun 18

Horor u Surčinu: Ljudi mučeni pa bačeni u septičku jamu

Tri tijela pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identit i uzrok smrti utvrđiće se obdukcijom. Smrt se povezuje s pokušajem ubistva i samoubistvom…

260 hits

utorak jun 18

IRAN: Bacili milione na izgradnju moderne zajednice, a dobili sablastan i pust grad!

Golemi prazni neboderi u pustinji su nekad bili dio ideje o nekom boljem životu i jednakim mogućnostima. "Grad duhova" je samo 50 kilometara udaljen od Teherana, glavnog grada Irana.

180 hits

utorak jun 18

Tramp najavio izbacivanje više miliona migranata iz SAD

Amerika će naredne sedmice početi s deportacijom više miliona ilegalnih migranata, izjavio je danas predsjednik SAD Donald Tramp 

83 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 10:36

Tramp potencijalnim regrutima: Bićete mrtvi ako se pridružite ISIL-u

Predsjednik Sjedinjenih država Donald Trump poručio je regrutima grupe Islamska država Irak i Levant (ISIL) da će umrijeti i ponovio tvrdnju da su vojne snage uz podršku SAD-a "oslobodile svu teritoriju pod kontrolom" te grupe u Siriji i Iraku.

"Svim mladim ljudima na internetu koji povjeruju u propagandu Islamske države poručujem da će biti mrtvi ako se pridruže", saopštio je Tramp.

Umjesto toga, poručuje im da pokušaju da imaju dobar život.

"Iako će se ponekad ove kukavice ponovo pojavljivati, izgubili su sav prestiž i moć. Oni su gubitnici i uvijek će to biti", kazao jeTramp.

Dodao je da će SAD "ostati budan po pitanju Islamske države usklađivanjem svjetskih antiterorističkih inicijativa" kako bi se ta oružana grupa "porazila gdje god djeluje".

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.