Standard.

četvrtak april 18

Italijani raspalili roštilj, izazvali požar, pa kažnjeni sa 13 miliona eura

Dvojica studenata, optužena za izazivanje velikog šumskog požara u italijanskoj regiji Komo, kažnjeni su sa 13,5 miliona eura.

14 hits

četvrtak april 18

Pakistan: Napadači oteli autobus i ubili 14 osoba

Naoružani napadači ubili su 14 ljudi u putničkom autobusu rano jutros u pokrajini Baludžistan, na jugozapadu Pakistana.

22 hits

četvrtak april 18

Sjeverna Koreja testirala novo taktičko naoružanje

Sjevernokorejski vođa Kim Džong Un nadgledao je probu novog "vođenog taktičkog naoružanja", javila je danas državna agencija KCNA.

16 hits

četvrtak april 18

Bivši predsjednik Perua izvršio samoubistvo

Bivši predsednik Perua Alan Garsija (69) izvršio je samoubistvo pucavši sebi u glavu kada je policija došla da ga uhapsi zbog optužbi da je primio nelegalnu isplatu od brazilskog građevinskog…

29 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 16:45

Čekali let pet sati i onda saznali: Avion odletio bez putnika

Putnici avio-kompanije "Izidžet" krenuli su iz Londona u Lisabon, kada su saznali da je jedna pista zatvorena, zbog čega je avion trebalo da sleti u Porto. Kabinsko osoblje zamolilo je sve putnike da se iskrcaju iz aviona dok se ne napuni benzin.

Čekali let pet sati i onda saznali: Avion odletio bez putnika Foto: thinkstock

Pet sati kasnije, putnicima je rečeno da je avion otišao bez njih i morali su iz Porta do Lisabona - autobusom, javlja "Dejli mejl". Oni su stigli na svoje odredište sa čak osam zakašnjenja.

PR avio-kompanije "Izidžet" rekao je da je let EJU8717 iz Getvika u Lisabon morao da bude preusmjeren u Porto zbog zatvorene piste. Tvrdi kako su putnike ostavili u vazdušnoj luci "radi njihovog komfora".

"Zbog zatvorene piste je naše kabinsko osoblje putnicima učinilo više ustupaka nego što je uobičajeno. Dali smo im vaučere za hranu i piće, ponudili im prevoz do Lisabona", tvrdi on.

PR avio-kompanije je putnicima dao izvinjenje, uz obrazloženje da je "sigurnost putnika i osoblja najbitnija za njihovu kompaniju", navodi "Dejli mejl"

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.