Standard.

petak avgust 23

Vlasti Albanije budožerom srušile restoran vlasniku koji je napao španske turiste

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Nadležne službe u Albaniji srušile su restoran čiji je vlasnik napao turiste i tijelom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun. Rušenje je izvedeno po nalogu vlasti Albanije…

1250 hits

petak avgust 23

Makron: Naša kuća je u plamenu, ovo je internacionalna kriza

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Francuski predsjednik Emanuel Makron upozorio je sinoć da požari koji haraju brazilskom Amazonijom predstavljaju "međunarodnu krizu" i pozvao članice G7 da razgovaraju o tom problemu na samitu u Bijaricu, u…

93 hits

četvrtak avgust 22

Nevrijeme u Poljskoj, ima mrtvih i povrijeđenih

Nekoliko osoba je poginulo, a desetak je povrijeđeno u Poljskoj u snažnom nevremenu koje je pogodilo Tatre, planinski vijenac na granici sa Slovačkom.

223 hits

petak avgust 23

Trebinje: Zmiju našla u frižideru!

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Pripadnici trebinjske JU "Ekologija i bezbjednost" u naselju Pridvorci, u Trebinju, imali su nesvakidašnju akciju i to uklanjanja zmije iz frižidera jednog domaćinstva! Zmija je, po riječima koordinatora za deminiranje ove…

637 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 10:46

Evo na šta su šeici PILI u Dubrovniku i potrošili 50 hiljada eura

Ma koliko (pre)bogati bili, gosti s luksuzne jahte “Yas”, koja plovi pod zastavom Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostali su bez riječi kad su, nakon ludog provoda u dubrovačkom noćnom klubu "Culture Club Revelin", dobili račun na gotovo 50 hiljada eura.

Tačnije, iznos na računu glasio je na 368.120 kuna, a odnosio se na provod tokom kojeg se popila boca poznatog šampanjca Dom Perignon i više vrsta poznatih francuskih vina koji su skuplji i od izvikanog Perignona.

Iznos je bio tako velik da ga, prema onom što je saznao ''Jutarnji'', ni bogati princ nije mogao sam platiti, nego su u plaćanju učestvovali i neki od njegovih prijatelja s kojima je proveo noć.

Prije toga je uslijedilo negodovanje zbog visine računa. Navodno su gosti, onako “na prvu”, čak i odbili platiti tako visoki račun, pa je osoblje kluba na intervenciju pozvalo i policiju.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 12 jun 2019 10:39

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.