Standard.

petak jul 19

OTKRIVENO: Srbin i Bosanka švercovali kokain vrijedan 18 miliona eura za ovog Podgoričanina!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Dražen Letić (46) iz Sremske Mitrovice i Nevenka Čuturić, državljanka Bosne i Hercegovine, uhapšeni su zbog sumnje da su prenosili novac za međunarodnu kriminalnu grupu na čijem je čelu Majkl…

657 hits

petak jul 19

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Kinezi jurili radnika ministarstva satarom po ulici, razlog je bizaran

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Građanin Skoplja, zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije, umalo je izgubio glavu kada su dvojica Kineza počela da ga jure satarom!

292 hits

petak jul 19

Sodom gori: Zabilježena najviša temperatura u istoriji Izraela

Toplotni talas koji je ove nedelje zahvatio Izrael dostigao je vrhunac u srijedu u Sodomu, kraj Mrtvog mora.

91 hits

petak jul 19

Haradinaj: Ako to uradimo, uvjeravam vas da dobijamo priznanje

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio da su pozicije Kosova u dijalogu sa Srbijom oslabili dosadašnje rukovodstvo i partijski lideri.

88 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 17:15

Uhapšene policijske službenice u Srbiji: Falsifikovale dokumenta i ukrali identitet za Crnogorca

Tri osobe uhapšene su u Novom Sadu, od kojih dva policijska službenika i jedan crnogorski državljanin, zbog sumnje da su izvršili krivična djela zloupotreba službenog položaja, trgovina uticajem i falsifikovanja isprava.

Pripadnici policije u saradnji sa Posebnim odjeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu podnijeli su krivične prijave protiv policijske službenice J. P. iz Policijske uprave Novi Sad, crnogorskog državljanina M.V. i policijske službenice Z. D, saopštio je MUP Srbije.

Uhapšena službenica J. P je na zahtjev N. B, a u saradnji sa koleginicom Z. D. izdala lična dokumenta na ime Miloša Begovića s ciljem krađe identiteta. N. B. je pribavio falsifikovani ugovor o kuporodaji nepokretnosti na teritoriji Novog Sada, falsifikovanu italijansku ličnu kartu, izvode iz matične knjige rođenih i knjige državljana, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičeni N. B. za tu uslugu je obećao policijskoj službenici J. P. 1.500 eura.

U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni crnogorski državljanin M. V, 6. juna podnio falsifikovanu dokumentaciju sa zahtjevom za izdavanje ličnih dokumenata, na osnovu kojih mu osumnjičena Z. D. izdala ličnu kartu, 8. juna, sa fotografijom M. V, a na ime Miloša Begovića i primila zahtjev za izdavanje putne isprave, koju mu se izdaje 11. juna 2019, saopštio je srpski MUP, a prenose tamošnji mediji.

Policija je osumnjičenim J. P, N. B. i M. V. odredila zadržavanje do 48 sati i oni će nakon toga, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dok je protiv Z. D. podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 12 jun 2019 16:02

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.