Standard.

utorak jul 23

Boris Džonson će biti novi britanski premijer

Boris Džonson izabran je za lidera konzervativne partije i novog premijera Velike Britanije, javljaju britanski mediji.

72 hits

utorak jul 23

Haradinaj potvrdio: Danas idem u Hag

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj, potvrdio je za T7 RV da će danas otputovati u Hag, gdje će biti saslušan u specijalnom sudu za zločine koje su počinili bivši pripadnici…

99 hits

utorak jul 23

Novinarka objavila cijene doručka na Hvaru: Zar za tost i jaja treba ovoliko platiti?!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije. 

285 hits

utorak jul 23

Pucnjava u Beogradu: Vozač stradao, suvozač povrijeđen

Tokom noći u Beogradu muškarac (28) je ubijen, a drugi (26) je ranjen u oružanom napadu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

103 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 11:29

VIDEO - Potresni snimci iz Grčke: Majka sa bebom u naručju traži spas od olujnog nevremena!

Oluja je bila toliko razorna da je gotovo potpuno uništila pojedine ugostiteljske objekte. Ljudi i majke sa dJecom u naručju bJežali su u panici tražeći siguran zaklon. 

Konzulat Srbije u Solunu obavJešten je da je jedna srpska državljanka povređena u nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki. 

Konzul Srbije u Solunu Dragana Glišić izjavila je da je konzulat informaciju o povređenoj srpskoj državljanki dobio iz bolnice u Solunu, piše Telegraf.rs.

"Mislimo da je u pitanju turistkinja koja je ljetovala u Stavrosu, pokušaćemo da saznamo odakle je primljena u bolnicu i preko koje agencije je ljetovala", kazala je Glišićeva.

Ono što je poznato je da je najmanje sedam osoba, među kojima dvoje djece, poginulo, a više od 100 povrijeđeno u snažnom nevremenu koje je sinoć Halkidiki. 

Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dječak iz Rumunije, muškarac i dječak iz Rusije. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.