Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

105 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

96 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

97 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

106 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 11:29

VIDEO - Potresni snimci iz Grčke: Majka sa bebom u naručju traži spas od olujnog nevremena!

Oluja je bila toliko razorna da je gotovo potpuno uništila pojedine ugostiteljske objekte. Ljudi i majke sa dJecom u naručju bJežali su u panici tražeći siguran zaklon. 

Konzulat Srbije u Solunu obavJešten je da je jedna srpska državljanka povređena u nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki. 

Konzul Srbije u Solunu Dragana Glišić izjavila je da je konzulat informaciju o povređenoj srpskoj državljanki dobio iz bolnice u Solunu, piše Telegraf.rs.

"Mislimo da je u pitanju turistkinja koja je ljetovala u Stavrosu, pokušaćemo da saznamo odakle je primljena u bolnicu i preko koje agencije je ljetovala", kazala je Glišićeva.

Ono što je poznato je da je najmanje sedam osoba, među kojima dvoje djece, poginulo, a više od 100 povrijeđeno u snažnom nevremenu koje je sinoć Halkidiki. 

Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dječak iz Rumunije, muškarac i dječak iz Rusije. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.