Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

100 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

81 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

80 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

81 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 17:04

MILIJARDER JE ODVUKAO U KUĆU KADA JE IMALA 14 GODINA I POČEO DA JE SILUJE(VIDEO)

"Bila sam prestravljena. Molila sam ga iznova i iznova da prestane“, ispričala je Dženifer Araoz, mlada žena koja je optužila Džefrija Apsteina da ju je silovao kad je imala 15 godina.

Araoz je u intervjuu za NBC ispričala kako je počela odlaziti u Apstejnov dom na Menhetn kada je imala 14 godina i da ga je masirala odjevena samo u donje rublje.

"Imala sam samo 14 godina, šta do đavola znate kada ste tako mladi?" rekla je Araoz i dodala kako je počela masirati milijardera nakon što ju je posle škole na to godinu dana nagovarala jedna osoba.

Mislila je da će joj pomoći u karijeri

Ta osoba joj je rekla "da je on sjajan čovjek" i da bi vjerovatno mogao pomoći Araoz u njenoj glumačkoj karijeri. Kada je prvi put došla u Apstejnov dom, on se ponašao jako pristojno i rekao joj je kako je čuo puno o njoj. Poslužili su joj vino, rekla je, iako su znali da je maljoletna, piše CNN.

Nakon toga je počela jednom ili dvaput nedjeljno da odlazi kod njega i masira ga. Nakon svake posjete dobila bi 300 dolara.

Masturbirao je pred njom

Araoz je ispričala kako se nije osjećala ugodno zato što polugola masira starijeg čoveka, ali da se "bojala da će se naljutiti" ako ne učini to što traži od nje. Nakon što je završila s masažom, Apstejn se okrenuo na leđa i masturbirao.

Nakon otprilike godinu dana takvih poseta, Apstejn je u jednom trenutku zatražio od Araoz da skine donje rublje.

"Rekla sam da ne želim, ali on me je na silu dovukao do stola i ja sam onda učinila ono što je tražio", rekla je Araoz.

"Bila sam prestrašena i govorila sam: 'Prestani. Molim te, prestani', ali on me nije slušao“, ispričala je i dodala kako tada nije ni shvatila da se radi o silovanju i da je mislila kako je to nekako njena krivica.

Prestala je da odlazi kod njega

Nakon što ju je silovao, Araoz je prestala dolaziti kod njega, mada ju je stalno na to nagovaralo njegovo osoblje. Čak je prestala ići u školu, koja se nalazila u blizini njegovog doma, jer se bojala da će je ponovno napasti.

Araoz je sada najavila tužbu protiv Apstejna.

Milijarder pedofil

Podsjetimo se, Džefri Apstejn ponovno je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnih osoba. 66-godišnji investicijski bankar uhapšen je prije četiri dana na aerodromu u New Yorku kad se vraćao iz Pariza.

Apstejna se sumnjiči da je maloljetnim osobama u dobi od 14 godina plaćao za masažu, a potom ih seksualno iskorišćavao.

Već registrovan kao seksualni prestupnik

Apstejn, koji je nekad bio prijatelj s princem Andrewom, bivšim američkim predsjednikom Billom Klintonom i predsjednikom Donaldom Trampom, već je ranije postigao, kako su američki mediji pisali, za sebe vrlo povoljnu nagodbu o priznanju krivice kako bi izbjegao federalne optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnica.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.