Standard.

utorak jul 23

Boris Džonson će biti novi britanski premijer

Boris Džonson izabran je za lidera konzervativne partije i novog premijera Velike Britanije, javljaju britanski mediji.

72 hits

utorak jul 23

Haradinaj potvrdio: Danas idem u Hag

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj, potvrdio je za T7 RV da će danas otputovati u Hag, gdje će biti saslušan u specijalnom sudu za zločine koje su počinili bivši pripadnici…

99 hits

utorak jul 23

Novinarka objavila cijene doručka na Hvaru: Zar za tost i jaja treba ovoliko platiti?!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije. 

295 hits

utorak jul 23

Pucnjava u Beogradu: Vozač stradao, suvozač povrijeđen

Tokom noći u Beogradu muškarac (28) je ubijen, a drugi (26) je ranjen u oružanom napadu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

103 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 11:14

KOBNA GREŠKA: Evo kako je ćerka srpskog političara osumnjičena za ubistvo sama DOVELA POLICIJU do sebe!

Jelena Špagović (25) ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čovjeka stranke Srpska desnica, koja se sumnjiči za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna napravila je kardinalnu grešku jer posle zločina nije dobro oprala krv u iznajmljenom autu, što je policiju dovelo upravo do nje.

- U gepek "pežoa 508" može komotno da legne čovjek! Jelena je očigledno izabrala auto po veličini prtljažnika kako bi mogla da preveze tijelo ubijene starice. Leš je bio spakovan u kofer, ali je krv ipak procurila na tapacirung u gepeku nakon bacanja i paljenja leša u naselju Breskvik kod Krčedina. Automobil je uredno vratila nekoliko dana posle zločina. Međutim, praksa je da se svako vozilo provjeri, pa su radnici agencije posle detaljnog pregleda i podizanja tapacirunga našli tragove skorele krvi! Nisu htjeli ništa da prepuste slučaju, već su odmah pozvali policiju, koja je uzorke krvi odnijela na analizu - objašnjava neimenovani izvor. 

Prema njegovim riječima, nikome na početku nije bilo jasno o čijoj krvi je riječ. Čekala se DNK analiza i niko nije htio da donosi prerane zaključke. Onda je skupljač smeća u kontejneru kod Krčedina našao ugljenisan leš bez ruku, a naknadno je utvrđeno da je riječ o Majdi. Policajci su odmah uporedili DNK tragove iz automobila i sve se poklopilo! Na mjestu gdje je bačeno tijelo takođe je pronađen DNK, pa su policajci provjerili osobu koja je iznajmila "pežo" i ispostavilo se da je upravo ona bila komšinica ubijene žene. 

- Inspektori su pozvali Jelenu Špagović na razgovor i sa njom su pričali o Majdi. Pitali su je kako su se upoznale, da li su se družile i da li su bile u sukobu. Zamolili su je da joj uzmu bris za DNK test da bi uporedili tragove. Vjerujući da nemaju dokaza protiv nje Jelena je pristala. Samo dan-dva kasnije stigla je potvrda i Jelena je ponovo pozvana u stanicu, gdje je pritisnuta dokazima prećutno priznala zločin! Međutim, posle toga se potpuno zatvorila i nije odgovarala na pitanja. Jedino je reagovala kada su priveli njenog rođenog brata. Branila ga je tvrdeći da on nema ništa sa zločinom. Rekla je kratko da ga je samo zamolila da joj pomogne da iz stana iznesu i bace staru fotelju, na kojoj je Majda najverovatnije ubijena - otkriva izvor. 

 
 
 

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.