Standard.

nedjelja novembar 17

Leš se u kabini nalazio TRI DANA: Srpski kamiondžija PRONAĐEN MRTAV u svom kamionu u Italiji

Kamiondžija iz Srbije (59) pronađen je u srijedu 13. novembra mrtav u svom kamionu, parkiranom u gradiću na sjeveru Italije. Kako je utvrđeno, leš se u kabini nalazio puna tri…

53 hits

nedjelja novembar 17

More će rasti do 10 metara, pogledajte Jadran 2100.

Objavljeno u: Svijet

by Samir

UN-ov izvještaj o stopi zagađenja Zemljine atmosfere naveo je da je 2017. godine čovječanstvo, ne samo što je povećalo nivo CO2 na najviše u ljudskoj istoriji, nego je to činilo…

92 hits

nedjelja novembar 17

Zaev: Sjeverna Makedonija u januaru postaje članica NATO

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Premijer Sjeverne Makedonije, Zoran Zaev, najavio je da će i Španija i Francuska uskoro ratikovati pristupni protokol, te će njegova zemlja u januaru postati punopravna članica NATO.

64 hits

nedjelja novembar 17

Još četiri osobe poginule na demonstracijama u Boliviji

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Međuamerička komisija za ljudska prava saopštila je danas da su još četiri osobe poginule na demonstracijama u Boliviji. Od početka krize i protesta krajem oktobra zabiljeležena su najmanje 23 smrtna…

63 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 11:14

KOBNA GREŠKA: Evo kako je ćerka srpskog političara osumnjičena za ubistvo sama DOVELA POLICIJU do sebe!

Jelena Špagović (25) ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čovjeka stranke Srpska desnica, koja se sumnjiči za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna napravila je kardinalnu grešku jer posle zločina nije dobro oprala krv u iznajmljenom autu, što je policiju dovelo upravo do nje.

- U gepek "pežoa 508" može komotno da legne čovjek! Jelena je očigledno izabrala auto po veličini prtljažnika kako bi mogla da preveze tijelo ubijene starice. Leš je bio spakovan u kofer, ali je krv ipak procurila na tapacirung u gepeku nakon bacanja i paljenja leša u naselju Breskvik kod Krčedina. Automobil je uredno vratila nekoliko dana posle zločina. Međutim, praksa je da se svako vozilo provjeri, pa su radnici agencije posle detaljnog pregleda i podizanja tapacirunga našli tragove skorele krvi! Nisu htjeli ništa da prepuste slučaju, već su odmah pozvali policiju, koja je uzorke krvi odnijela na analizu - objašnjava neimenovani izvor. 

Prema njegovim riječima, nikome na početku nije bilo jasno o čijoj krvi je riječ. Čekala se DNK analiza i niko nije htio da donosi prerane zaključke. Onda je skupljač smeća u kontejneru kod Krčedina našao ugljenisan leš bez ruku, a naknadno je utvrđeno da je riječ o Majdi. Policajci su odmah uporedili DNK tragove iz automobila i sve se poklopilo! Na mjestu gdje je bačeno tijelo takođe je pronađen DNK, pa su policajci provjerili osobu koja je iznajmila "pežo" i ispostavilo se da je upravo ona bila komšinica ubijene žene. 

- Inspektori su pozvali Jelenu Špagović na razgovor i sa njom su pričali o Majdi. Pitali su je kako su se upoznale, da li su se družile i da li su bile u sukobu. Zamolili su je da joj uzmu bris za DNK test da bi uporedili tragove. Vjerujući da nemaju dokaza protiv nje Jelena je pristala. Samo dan-dva kasnije stigla je potvrda i Jelena je ponovo pozvana u stanicu, gdje je pritisnuta dokazima prećutno priznala zločin! Međutim, posle toga se potpuno zatvorila i nije odgovarala na pitanja. Jedino je reagovala kada su priveli njenog rođenog brata. Branila ga je tvrdeći da on nema ništa sa zločinom. Rekla je kratko da ga je samo zamolila da joj pomogne da iz stana iznesu i bace staru fotelju, na kojoj je Majda najverovatnije ubijena - otkriva izvor. 

 
 
 

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.