Standard.

utorak jul 23

Boris Džonson će biti novi britanski premijer

Boris Džonson izabran je za lidera konzervativne partije i novog premijera Velike Britanije, javljaju britanski mediji.

74 hits

utorak jul 23

Haradinaj potvrdio: Danas idem u Hag

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj, potvrdio je za T7 RV da će danas otputovati u Hag, gdje će biti saslušan u specijalnom sudu za zločine koje su počinili bivši pripadnici…

102 hits

utorak jul 23

Novinarka objavila cijene doručka na Hvaru: Zar za tost i jaja treba ovoliko platiti?!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije. 

315 hits

utorak jul 23

Pucnjava u Beogradu: Vozač stradao, suvozač povrijeđen

Tokom noći u Beogradu muškarac (28) je ubijen, a drugi (26) je ranjen u oružanom napadu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

104 hits

 
 
 
 
subota, 13 jul 2019 22:10

Beba od 12 dana prestala da diše: Kola njene majke je zbog brze vožnje zaustavio policajac

Dramatični snimak iz Zapadne Karoline pokazuje brzu reakciju policajca i njegovo spašavanje bebe imena Rajli stare tek 12 dana.
Naime, policajac Vilijam Kimbro zaustavio je jureći automobil. Kada je automobil stao, saznao je da je razlog velike brzine to što su majka i još jedna osoba vozile bebu u bolnicu. Dijete je prestalo da diše, a policajac je odlučio da mu pomogne, prenosi Dejli mejl.
 

Video pokazuje da je majka dala dijete u ruke policajcu koji je odmah počeo primenjivati svoja znanja iz prve pomoći ne bi li dijete ponovno prodisalo. Provjerio je bebin puls i počeo masirati grudni koš u predjelu srca. “Hajde, zaplači dijete! Dušo, otvori oči!”, govorio je policajac dok je pomagao da dijete ponovno prodiše. Na kraju je i uspio.

Portparolka kancelarije šerifa Karli Drejton izjavila je za Dejli Mejl kako je Rajli odvedena u bolnicu i nakon pregleda puštena. Kaže da su je provjerili policijski službenici, a beba je dobro. Zbog svog herojskog pothvata, policajac Kimbro nagrađen je medaljom koja se dodjeljuje policijskim službenicima koji su nekome spasili život.

Kurir.rs/Daily mail
Foto: Screenshot

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.