Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

101 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

84 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

83 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

84 hits

 
 
 
 
subota, 13 jul 2019 22:10

Beba od 12 dana prestala da diše: Kola njene majke je zbog brze vožnje zaustavio policajac

Dramatični snimak iz Zapadne Karoline pokazuje brzu reakciju policajca i njegovo spašavanje bebe imena Rajli stare tek 12 dana.
Naime, policajac Vilijam Kimbro zaustavio je jureći automobil. Kada je automobil stao, saznao je da je razlog velike brzine to što su majka i još jedna osoba vozile bebu u bolnicu. Dijete je prestalo da diše, a policajac je odlučio da mu pomogne, prenosi Dejli mejl.
 

Video pokazuje da je majka dala dijete u ruke policajcu koji je odmah počeo primenjivati svoja znanja iz prve pomoći ne bi li dijete ponovno prodisalo. Provjerio je bebin puls i počeo masirati grudni koš u predjelu srca. “Hajde, zaplači dijete! Dušo, otvori oči!”, govorio je policajac dok je pomagao da dijete ponovno prodiše. Na kraju je i uspio.

Portparolka kancelarije šerifa Karli Drejton izjavila je za Dejli Mejl kako je Rajli odvedena u bolnicu i nakon pregleda puštena. Kaže da su je provjerili policijski službenici, a beba je dobro. Zbog svog herojskog pothvata, policajac Kimbro nagrađen je medaljom koja se dodjeljuje policijskim službenicima koji su nekome spasili život.

Kurir.rs/Daily mail
Foto: Screenshot

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.