Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

98 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

79 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

78 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

78 hits

 
 
 
 
nedjelja, 11 avgust 2019 12:20

Popio sam 12 piva i desilo se: Više nego SRAMNA izjava vozača BMW smrti koji je vozeći 170 na sat ubio četvoro mladih

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, posle udesa je izašao iz kola i rekao "da je pio pivo i da ne zna šta se dogodilo".

Mihailović je nakon tragedije bio potpuno hladan i smiren, a očevici su ispričali da se osećao na alkohol i da ih je zaprepastio onim što je rekao, piše Alo.rs.

- Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspjeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga šta se desilo, a on je rekao: "Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. Je*iga, dešava se" - kaže očevidac jezive nesreće.

Kako dodaje, Mihailović im je rekao da je u četvrtak čitavog dana pio alkohol, a da je potom sa svojom djevojkom, njenom sestrom i drugom izašao u grad, gdje je nastavio da pije.

- Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafani sam nastavio da pijem. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo - rekao je navodno Mihailović. Očevici kažu da je bilo očigledno da je mortus i da je djelovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvjestan tragedije koju je izazvao.

Očevici pričaju i da su se začudili kada je Nikola rekao da se prije nekoliko dana ranije vratio s mora, pošto je i tamo imao saobraćajnu nezgodu.

- Rekao je da je na moru bio sa drugom Stefanom, koji je i kobne noći bio s njim u kolima i koji je povrijeđen u nesreći. Rekao je da su se ranije vratili, jer je imao udes, ali znatno lakši od ovog. Ispada da se to nije desilo na ljetovanju, oni u četvrtak ne bi ni bili u Srbiji - kaže sagovornik.

Policija je posle nesreće uhapsila Nikolu Mihailovića i odredila mu zadržavanje. Alko-test je pokazao da je u krvi imao 1,18 promila, a brzina auta bila je oko 170.

Podsjetimo, sudar se desio kada je BMW otpozadi udario "dačiju", koja se sa sporednog puta uključila na Ibarsku. Gurao ju je 70 metara, posle čega je "dačija" odletjela u livadu. Od siline udarca oba automobila ostala su potpuno smrskana.

Poginula su trojica mladića iz "dačije" - Aleksandar Savatić (22), Đorđe Belušević (22) i Đorđe Subotić (19), svi iz Valjeva, dok je Stefan Stevanović (17) teško povrijeđen. U BMW je poginula Katarina Ivanković (20) iz Lazarevca, inače sestra djevojke Nikole Mihailovića.

- U BMW su bili Mihailović, koji je vozio, njegova trudna djevojka Kristina V. (23), njena sestra Katarina i drug Stefan M. Inače, vlasnik BMW smrti je Stefan M., ali je on kobne večeri prepustio volan pijanom drugu - podsjeća izvor.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 11 avgust 2019 12:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.