Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

101 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

93 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

92 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

93 hits

 
 
 
 
nedjelja, 11 avgust 2019 13:40

Slavna glumica objavila da je u 4. stadijumu raka: Ne želim znati koliko mi je ostalo

Glumici Oliviji Newton-John treći put se vratio rak. Ne želi razmišljati, kaže, o tome koliko joj je još ostalo života.

70-godišnja pjevačica i glumica otvoreno je pričala u emisiji 60 Minutes Australia o tome kako je živjeti s rakom četvrtog (posljednjeg) stadijuma, piše CNN.

"Kad dobijete dijagnozu karcinoma ili bilo kakvu zastrašujuću dijagnozu, odjednom ste dobili ograničeno vrijeme života. Ako vam neko kaže da imate još šest mjeseci života, toliko ćete vjerojatno i živjeti jer ste povjerovali u to. Zato je za mene, psihološki, bolje da nemam pojma što liječnici očekuju ili koliko je živjela posljednja osoba s takvom dijagnozom. Zato ne želim ni znati", rekla je Newton-John.

Zvijezda omiljena u holivudskim krugovima prvi je put dijagnozu raka dojke dobila 1992. Potom opet 2013. No, tu je bitku odlučila zadržati za sebe. Sad kad se rak opet vratio, Olivia kaže da uzima ulje kanabisa koje joj pomaže s bolovima.

Newton-John je u emisiji još izrazila zahvalnost za svaki novi dan.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.