Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

101 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

86 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

85 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

86 hits

 
 
 
 
nedjelja, 11 avgust 2019 17:24

Tragedija u Hrvatskoj: Pronađeni na dnu rijeke kako se drže za ruke

Tragedija u Hrvatskoj: Pronađeni na dnu rijeke kako se drže za ruke Ilustracija

Tijela dvije osobe pronađena su juče na dnu rijeke u Nacionalnom parku Krka u Hrvatskoj. Kako piše portal "Index.hr" na dnu rijeke pronađena tijela starijeg muškarca i mlađe žene, a u toku je rad na njihovoj identifikacijii.

"Tokom uviđaja policija je pronašla predmete i isprave koji bi mogli upućivati na identitet, ali još ništa službeno nemamo", rekla je portparol šibenske policije.

Policija je juče u 15:38 primila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavijestili posjetioci Nacionalnog parka.

Kako je javio portal "Morski.hr", tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom.

"Bili su na riječnom dnu sa rukom u ruci. Za sada nije poznato kada su se utopili", saznaje portal Morski.hr od posjetioca Nacionalnog parka Krka.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.