Standard.

subota avgust 17

Drama u Hrvatskoj: Avion sletio na put, vozači u šoku gledali šta se dešava

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Na autoputu Zagreb - Rijeka, između Vrbovskog i Ravne Gore, avion tipa Cessna 150 M sletio je na put. Ovaj prizor šokirao je vozače koji su se zatekli na putu.

96 hits

subota avgust 17

SKANDAL: Boki 13 u vezi sa srbijanskim političarom - našli eksplicitne fotografije i dva videosnimka

Objavljeno u: Svijet

by Samir

U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti zvijezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku s jednim srbijanskim političarom.

60 hits

subota avgust 17

Ovo je Damir Jusupov, heroj koji je spasao 233 života: Znao sam da je udar neizbježan, imao sam dvije opcije

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Za samo nekoliko sekundi, dva pilota uspjela su da prizemlje onesposobljeni avion "Erbas" u polje kukuruza u blizini Moskve i tako su spasli 233 života.

42 hits

subota avgust 17

Požar u hotelu u Odesi, najmanje osmoro poginulo

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Najmanje osam osoba poginulo je u požaru, koji je izbio rano jutros u hotelu u ukrajinskom gradu Odesi, saopštila je Ukrajinska služba za vanredne situacije.

14 hits

 
 
 
 
nedjelja, 11 avgust 2019 18:25

(VIDEO) Student brutalno pretučen u Beogradu, Vučić: "Sledeći put će djevojke biti u obezbjeđenju"

(VIDEO) Student brutalno pretučen u Beogradu, Vučić: "Sledeći put će djevojke biti u obezbjeđenju" Foto: Prtintscreen

Jedan od demonstranata neformalne grupe 1od5miliona u subotu je brutalno pretučen ispred Predsjedništva Srbije u Beogradu, a vlast opet za nasilje krivi opoziciju.

Student Srđan Marković brutalno je pretučen kada je pokušao ispred sjedišta Predsjedništva Srbije ostaviti listu s 42 izborna zahtjeva. Organizatori poručuju da je protest i ostavljanje liste zahtjeva prethodno dogovoreno s policijom.

Ipak, obezbjeđenje u civilu je pretuklo mladića kada je pokušao ostaviti listu zahtjeva. Iz opozicije traže da se otkriju imena napadača i da se razjasni da li je riječ o policajcima.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da su demonstranti kršili zakon jer su srušili ogradu te je opovrgao da je mladića pretuklo privatno obezbjeđenje.

Vučić je naveo da idući put neće ni biti obezbjeđenja, osim djevojaka iz vojne policije, koje će ih upozoriti da je u pitanju kršenje zakona. Poručio je da na ulicama Beograda neće dozvoliti scene s protesta iz Pariza (KLIX)

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 11 avgust 2019 19:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.