Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

101 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

90 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

89 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

90 hits

 
 
 
 
nedjelja, 11 avgust 2019 18:25

(VIDEO) Student brutalno pretučen u Beogradu, Vučić: "Sledeći put će djevojke biti u obezbjeđenju"

(VIDEO) Student brutalno pretučen u Beogradu, Vučić: "Sledeći put će djevojke biti u obezbjeđenju" Foto: Prtintscreen

Jedan od demonstranata neformalne grupe 1od5miliona u subotu je brutalno pretučen ispred Predsjedništva Srbije u Beogradu, a vlast opet za nasilje krivi opoziciju.

Student Srđan Marković brutalno je pretučen kada je pokušao ispred sjedišta Predsjedništva Srbije ostaviti listu s 42 izborna zahtjeva. Organizatori poručuju da je protest i ostavljanje liste zahtjeva prethodno dogovoreno s policijom.

Ipak, obezbjeđenje u civilu je pretuklo mladića kada je pokušao ostaviti listu zahtjeva. Iz opozicije traže da se otkriju imena napadača i da se razjasni da li je riječ o policajcima.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da su demonstranti kršili zakon jer su srušili ogradu te je opovrgao da je mladića pretuklo privatno obezbjeđenje.

Vučić je naveo da idući put neće ni biti obezbjeđenja, osim djevojaka iz vojne policije, koje će ih upozoriti da je u pitanju kršenje zakona. Poručio je da na ulicama Beograda neće dozvoliti scene s protesta iz Pariza (KLIX)

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 11 avgust 2019 19:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.