Standard.

petak avgust 23

Vlasti Albanije budožerom srušile restoran vlasniku koji je napao španske turiste

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Nadležne službe u Albaniji srušile su restoran čiji je vlasnik napao turiste i tijelom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun. Rušenje je izvedeno po nalogu vlasti Albanije…

1357 hits

petak avgust 23

Makron: Naša kuća je u plamenu, ovo je internacionalna kriza

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Francuski predsjednik Emanuel Makron upozorio je sinoć da požari koji haraju brazilskom Amazonijom predstavljaju "međunarodnu krizu" i pozvao članice G7 da razgovaraju o tom problemu na samitu u Bijaricu, u…

93 hits

četvrtak avgust 22

Nevrijeme u Poljskoj, ima mrtvih i povrijeđenih

Nekoliko osoba je poginulo, a desetak je povrijeđeno u Poljskoj u snažnom nevremenu koje je pogodilo Tatre, planinski vijenac na granici sa Slovačkom.

229 hits

petak avgust 23

Trebinje: Zmiju našla u frižideru!

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Pripadnici trebinjske JU "Ekologija i bezbjednost" u naselju Pridvorci, u Trebinju, imali su nesvakidašnju akciju i to uklanjanja zmije iz frižidera jednog domaćinstva! Zmija je, po riječima koordinatora za deminiranje ove…

712 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 10:46

Gnusni i uznemirujući detalji silovanja u Srbiji: Djevojčica (6) progovorila

Šestogodišnjakinja, za koju se sumnja da ju je očuh Ž.Ć. iz sela Melenci seksualno uznemiravao, ispričala je socijalnim radnicima užasavajuće detalje o torturi koju je proživljavala dok majka nije bila kod kuće, objavili su mediji u Srbiji.

Kako su naveli, detalji ovog slučaja su uznemiravajući i nisu pogodni za maloljetne i osjetljive osobe.

Naime, mediji nezvanično saznaju da je policija 9. avgusta obavijestila Centar za socijalni rad da je žena Z.R. prijavila Ž. Ć. (42) zbog seksualnog nasilja nad djevojčicama, od kojih je mlađe dijete njegovo. Socijalni rad je preduzeo sve aktivnosti u svojoj nadležnosti i dežurni socijalni radnici su izašli na teren. Navodno su uspjeli ostvariti komunikaciju sa starijom djevojčicom, piše Kurir.

- Kroz razgovor stručnjaka s djetetom i pokazivanjem dijelova tijela, šestogodišnjakinja je ispričala kako ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju boljelo, pa je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće. Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio polni organ i dodirivao se - ispričao je izvor upućen u slučaj, navodeći kako tu nije kraj već da je djevojčica ispričala i o raznim drugim gnusnim detaljima koji su pratili to seksualno nasilje.

Očuh je, prema svjedočenju djevojčice, navodno nagovarao šestogodišnjakinju da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem".

Mediji prenose i kako je majka djevojčica ispričala kako je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja kćerke kada je jednog dana ušla u kupatilo i vidjela Živicu da dodiruje dijete blizu polnog organa.

- Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao poslije kupanja, a kada mu je priprijetila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i prijetio da će je ubiti i zapaliti - dodaje izvor.

Z.R. je takođe kazala kako je suprug maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je prijetio ubistvom. Majka Ž.Ć. navodno je priznala da je sin kao mladić, prije 25 godina, silovao.

Centar za socijalni rad procijenio je da postoji visok rizik po njihovu sigurnost, pa ih je smjestio u Sigurnu kuću.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.