Standard.

subota januar 25

(VIDEO) U zemljotresu u Turskoj poginulo 22, trudnica deset sati bila ispod ruševina

Broj žrtava snažnog zemljotresa koji je u petak pogodio istok Turske porastao je na 22, dok je procijenjeno da je najmanje još toliko zarobljeno ispod ruševina, saopštili su zvaničnici.

236 hits

subota januar 25

Dačić: Sukoba sa Podgoricom nema, ali se Srbija ne slaže sa Zakonom

Objavljeno u: Svijet

by Vasilj

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas, govoreći o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori, da sukoba na relaciji Beograd-Podgorica nema, ali da se Srbija brine za…

226 hits

subota januar 25

Lukašenko spreman da kupuje naftu od SAD nakon kraha pregovora sa Putinom

Objavljeno u: Svijet

by Vasilj

Bjelorusija traži alternative ruskoj nafti i pregovara sa Sjedinjenim Državama, Saudijskom Arabijom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima o isporukama crnog zlata, saopštio je predsjednik te države Aleksandar Lukašenko.

254 hits

subota januar 25

Amerika i Francuska povlače diplomate zbog virusa

SAD danas organizuju čarter let kako bi svoje građane i diplomate vratile iz kineskog grada Vuhan, epicentra epidemije novog virusa korona od kojeg je u Kini preminula 41 osoba.

133 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 avgust 2019 10:46

Gnusni i uznemirujući detalji silovanja u Srbiji: Djevojčica (6) progovorila

Šestogodišnjakinja, za koju se sumnja da ju je očuh Ž.Ć. iz sela Melenci seksualno uznemiravao, ispričala je socijalnim radnicima užasavajuće detalje o torturi koju je proživljavala dok majka nije bila kod kuće, objavili su mediji u Srbiji.

Kako su naveli, detalji ovog slučaja su uznemiravajući i nisu pogodni za maloljetne i osjetljive osobe.

Naime, mediji nezvanično saznaju da je policija 9. avgusta obavijestila Centar za socijalni rad da je žena Z.R. prijavila Ž. Ć. (42) zbog seksualnog nasilja nad djevojčicama, od kojih je mlađe dijete njegovo. Socijalni rad je preduzeo sve aktivnosti u svojoj nadležnosti i dežurni socijalni radnici su izašli na teren. Navodno su uspjeli ostvariti komunikaciju sa starijom djevojčicom, piše Kurir.

- Kroz razgovor stručnjaka s djetetom i pokazivanjem dijelova tijela, šestogodišnjakinja je ispričala kako ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju boljelo, pa je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće. Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio polni organ i dodirivao se - ispričao je izvor upućen u slučaj, navodeći kako tu nije kraj već da je djevojčica ispričala i o raznim drugim gnusnim detaljima koji su pratili to seksualno nasilje.

Očuh je, prema svjedočenju djevojčice, navodno nagovarao šestogodišnjakinju da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem".

Mediji prenose i kako je majka djevojčica ispričala kako je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja kćerke kada je jednog dana ušla u kupatilo i vidjela Živicu da dodiruje dijete blizu polnog organa.

- Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao poslije kupanja, a kada mu je priprijetila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i prijetio da će je ubiti i zapaliti - dodaje izvor.

Z.R. je takođe kazala kako je suprug maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je prijetio ubistvom. Majka Ž.Ć. navodno je priznala da je sin kao mladić, prije 25 godina, silovao.

Centar za socijalni rad procijenio je da postoji visok rizik po njihovu sigurnost, pa ih je smjestio u Sigurnu kuću.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.