Standard.

četvrtak septembar 19

Vaspitačica djetetu umjesto vode dala asepsol

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

U predškolskoj ustanovi “Naša radost” u Rači, vaspitačica je greškom djetetu, umjesto vode, dala da popije asepsol. Dijete je na intenzivnoj njezi i nije životno ugroženo.

118 hits

srijeda septembar 18

Aleksandra (15) koju su maltretirali u školi je dijete sa posebnim potrebama: Nasilnim djevojčicama prijeti popravni dom

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Barajevo posljednjih dana potresa incident između maloljetnih djevojčica (14), koji se odigrao tik uz zidove OŠ "Knez Sima Marković". Dvije maloljetnice naizmjenično su šamarale svoju vršnjakinju, a za sve to…

1777 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017,…

1050 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

srijeda septembar 18

Nesreća u Veneciji: Gliserom obarali rekord u brzini, poginule tri osobe

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Gliser koji je pokušavao da obori rekord u brzini zabio se u vještački greben u venecijanskoj laguni u utorak veče pri čemu su poginuli italijanski konstruktor brodova i biznismen Fabio…

232 hits

 
 
 
 
subota, 17 avgust 2019 11:49

SKANDAL: Boki 13 u vezi sa srbijanskim političarom - našli eksplicitne fotografije i dva videosnimka

U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti zvijezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku s jednim srbijanskim političarom.

Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posjedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju ima li veza voditelja i srpskog političara veze s aferom ''Reket'', koja danima trese Sjevernu Makedoniju. 

"Policijski inspektori koji su uhapsili Bokija 13 i oduzeli mu telefon bili su bukvalno šokirani kada su vidjeli čega sve ima u njemu. Između ostalog, pronađen je ogroman broj poruka koje je voditelj razmijenio s političarom iz Beograda, a uz to i nekoliko fotografija i dva videosnimka", otkriva sagovornik iz Skoplja, uključen u istragu. 

Kako objašnjava izvor, neke od poruka koje su razmjenjivali Boki 13 i političar datiraju iz dana koji su prethodili njegovom hapšenju. 

"U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, a političar mu odgovara da je i on nestrpljiv da se što prije sastanu", navodi sagovornik lista ''Srpski telegraf''. 

Radi se, inače, o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike s različitih destinacija, a prije nekoliko mjeseci objavio je na društvenim mrežama sliku upravo iz Skoplja. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.