Standard.

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Prije nego što je Morales pobjegao u Meksiko, "najveći srpski izvozni politički brend" "Kanvas" kao da se pohvalio ulogom u "uvođenju demokratije", piše Sputnjik.

102 hits

srijeda novembar 13

Da li je Moralesa srušio Srbin?

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Hongkong se danas priprema za nove sukobe jer antivladini demonstranti već treći dan za redom planiraju da paralizuju djelove azijskog finansijskog čvora.

93 hits

srijeda novembar 13

Hongkong na ivici kolapsa

Objavljeno u: Svijet

srijeda novembar 13

Kabul: U eksploziji najmanje sedam poginulih i 10 ranjenih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 10 je povrijeđeno u eksploziji u Kabulu, rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova.

94 hits

srijeda novembar 13

Senatorka sebe proglasila prelaznom predsjednicom Bolivije

Bolivijska senatorka Djanine Anjes proglasila je sebe u Senatu prelaznom predsjednicom Bolivije, uprkos nedostatku kvoruma tokom glasanja za njen izbor.

95 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 11:29

Posada broda spasila ženu od davljenja u Jadranu

Posada broda spasila ženu od davljenja u Jadranu Foto: depositphotos

Austrijanka starosti oko 79 godina umalo se udavila u Jadranskom moru, a igrom slučaja spasli su je mornari koji su tuda prolazili.

Prava drama zbivala se u nedjelju na otvorenom moru kod Zlatnog rata. Kako prenosi portal "Dalmacija danas".

Turistički brod 'Dizajer' iz Krila Jesenice plovio je uobičajenom rutom iz Splita prema ovoj popularnoj bolskoj plaži, kad su u moru zapazili stariju žensku osobu.

 

"Imamo običaj da stanemo otprilike 300 - 400 metara od vrha Zlatnog rata da se gosti slikaju, ali dok smo prilazili, s desne strane smo vidjeli da je gospođa u moru. Kad smo se približili brodom, vidjeli smo da leži na leđima, bila je pri svijesti, ali nije odgovarala na naše povike jer je bila u šoku", rekao je kapetan broda "Dizajer" Jakov Kepernič.

Kad su je izvukli na brod saznali su da je riječ o 79-godišnjoj Austrijanki, koja je krenula na plivanje na plažu Zlatni rat. Jugo je duvao jako i struje su je povukle na otvoreno more.

Posada "Dizajera" o svemu je obavijestila policiju, koja je pozvala Hitnu pomoć. Gospođu su prevezli u luku Bol gdje je pregledana, ali je odbila da ide u bolnicu.

Izvor: B92

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.