Standard.

ponedjeljak septembar 16

Objavljeni snimci napada: SAD su kao zapeta puška; Iran: Spremni smo za potpuni rat

SAD objavile satelitske snimke koji navodno dokazuju da iza napada na sudijska naftna postrojenja stoji Iran. Iran, s druge strane, negira, a Huti tvrde da su oni odgovorni.

72 hits

ponedjeljak septembar 16

Jutarnji: Kolindino trajno obesmišljavanje funkcije predsjednika, estradizovanje i gafovi

Sve troje predsjednika Hrvatske nakon izmjene Ustava i ukidanja polupredsjedničkog sistema imalo je problem da ispune mandat smislenim sadržajem i očuvaju autoritet. Ovo u svojoj analizi ocenjuje Jutarnji list.

91 hits

ponedjeljak septembar 16

Sastaju se Putin, Erdogan i Rohani

Predsjednici Rusije Vladimir Putin, Turske Tajip Redžep Erdogan i Irana Hasana Rohanija sastaće se danas u Ankari. Portparol Krelja Dimitrij Peskov je kazao da nije isključeno da se razgovara o…

95 hits

ponedjeljak septembar 16

Sastaju se Putin, Erdogan i Rohani

Objavljeno u: Svijet

ponedjeljak septembar 16

Nije predviđen sastanak Tramp - Rohani u UN

Nije predviđen sastanak predsjednika SAD Donalda Trampa i Irana Hasana Rohanija na margini zasijedanja Generalne skupštine UN kasnije ovog mjeseca, rekao je danas portparol iranskog minsitarstva spoljnih poslova.

90 hits

 
 
 
 
četvrtak, 12 septembar 2019 10:33

Fotografija bračnog para izazvala buru na društvenim mrežama: Danima se svi SVAĐAJU zbog prizora iz AVIONA

Na Tviteru se nedavno pojavila fotografija na kojoj se, prema tvrdnjama korisnika koji je istu objavio, nalazi bračni par u avionu. To ne bi bila nesvakidašnja situacija, da čovek (odnosno suprug) ne stoji pored žene koja ispružena preko tri sjedišta spava kao mala beba!

Kortni koji je objavio fotografiju, u opisu je dodao sledeće:

"Ovaj čovjek je stajao čitavih šest sati na nogama, da bi njegova žena mogla da spava. E to je ljubav."

Mnogi su podržali Kortnija, saglasni da se radi o velikoj, nesebičnoj ljubavi. Ipak, nije poznato da li fotografija samo predstavlja dobro uhvaćen kadar i isceniranu priču, ili je riječ o istinitoj i nesebičnoj ljubavi.

Ipak, večina u komentarima je o "velikoj ljubavi" imala drugačije mišljenje. Oni su je okarakterisali kao sebičluk i samoživost.

"Zašto nije stavila glavu u njegovu krilo", "Koliko sebično", "Ovdje nema ni lj od ljubavi", samo su neki od komentara šokiranih Tviteraša.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.