Standard.

nedjelja oktobar 20

Ankara: Kurdske snage napale Tel Abjad, ubijen jedan turski vojnik

Jedan turski vojnik je ubijen, a jedan ranjen u današnjem napadu kurdskih snaga u Siriji, saopštilo je tursko ministarstvo odbane.

61 hits

nedjelja oktobar 20

Kurdski zvančnik: Povući ćemo sa granice nakon što Turska dozvoli evakuaciju

Redur Halil, zvaničnik Sirijskih Kurda, izjavio je danas da je evakuacija iz grada Ras el-Ajn planirana za danas, ukoliko ne dođe do nekog odlaganja.

33 hits

nedjelja oktobar 20

Najduži let na svijetu: Testirane granice izdržljivosti putnika

Australijska aviokompanija Qantas željela je da provjeri dokle idu granice izdržljivosti putnika i da li su letovi koji traju skoro cijeli dan podnošljivi.

25 hits

nedjelja oktobar 20

Tramp ipak neće organizovati samit G7 u svom hotelu

Predsjednik SAD Donald Tramp povukao je odluku o tome da sljedeći samit Grupe 7 bude održan u njegovom hotelu Doral u blizini Majamija na Floridi.

41 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 15:00

Političar uhvaćen u bahanalijama: Sa tri prostitutke ludovao na jahti u Hrvatskoj (VIDEO)

Političar uhvaćen u bahanalijama: Sa tri prostitutke ludovao na jahti u Hrvatskoj (VIDEO) Printscreen

Prošle nedelje su na jednom blogu počele da izlaze priče o Zsoltu Borkaiju, gradonačelniku mađarskog grada Gyora i bivšeg predsjednika Mađarskog olimpijskog odbora. U postovima na tom blogu autor Borkaija optužuje za zloupotrebu moći, korupciju, korišćenje droga i korišćenje usluga prostitutki, prenosi Jutarnji hr.

Nedugo nakon tog teksta, na tom su blogu objavljene fotografije i videosnimci na kojima se vidi kako gradonačelnik ima seksualne odnose s jednom mladom ženom, dok su u istoj sobi i drugi, oskudno odjeveni ljudi, prenosi Hungary Today. 

Prošlog ponedeljka je anonimni autor počeo da objavljuje priče o jednom advokatu i njegovom prijatelju. Na blogu naziva "Đavolji advokat" kasnije je otkriveno da se radi upravo o gradonačelniku Zsoltu Borkaiu, koji je inače i bivši olimpijski prvak u gimnastici i bivši predsjednik Mađarskog Olimpijskog saveza.

Drugi čovjek o kojem se na tom blogu pisalo je Zoltán Rákosfalvy, jedan od najuticajnijih biznismena u Győru, takođe usko povezan s politikom Fidesza.

Kasnije su se na internetu pojavile fotografije i snimci s putovanja jahtom po Jadranu, a sve je snimljeno u blizini Dubrovnika. Na njima su se gradonačelnik i njegov prijatelj Rákosfalvy vidjeli s brojnim mladim ženama. Na jednoj se slici vidi i seks Borkaia s jednom od tih djevojaka, a video je objavljen i na jednoj od najpopularnijih porno stranica, koja je objavila i poveznicu na taj blog, piše Jutarnji.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.