Standard.

četvrtak oktobar 17

Ruska prijetnja i dalje nad Crnom Gorom

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Šef analitike Digitalno-forenzičnog centra (DFC) Ljubomir Filipović smatra da Crna Gora ne treba da smanjuje stepen opreznosti kada je u pitanju uočavanje spoljnih faktora koji su spremni da utiču na kreiranje političkog…

82 hits

srijeda oktobar 16

Filmska pljačka banke u Subotici: Maskirani lopov odnio džak sa oko milion eura

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

U centru Subotice, u Ulici Dimitrija Tucovića oko devet sati došlo do oružane pljačke “Banke Poštanske štedionice”. Nema povrijeđenih, a odnijet je džak novca, javlja dopisnik RTS-a.

525 hits

srijeda oktobar 16

Šta smo imali u SFRJ… podsjetite se…

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Jedna fotografija izazvala je nostalgiju za nekim prošlim vremenima. Jugonostalgičari šeruju fotografiju uz sjetu na nekadašnju zajedničku državu. 

201 hits

srijeda oktobar 16

VIDEO: ROSU upao na sjever Kosova, uhapšen policajac povezan sa ubistvom Ivanovića

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova upalo je rano jutros na sjever Kosova, saznaje Tanjug.

224 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 17:32

Potraga za hrvatskim kapetanom, uočen splav u Atlantiku!

Velika potraga za nestalim pomorcima, među kojima je i hrvatski kapetan Dino Miškić, moguće da je došla kraju. Kako potvrđeno za N1 iz Sindikata pomoraca, imaju pouzdanu informaciju da je uočen splav i da su svi brodovi upućeni prema njemu.

Na stranici koja prati kretanje brodova Marine Traffic tokom posljednjih nekoliko sati moglo se vidjeti da je nekoliko brodova promijenilo kurs kojim su plovili.

Trenutno je na vrlo maloj udaljenosti nekoliko brodova.

Pomorci u grupi Bourbon Rhode Rescue na Facebooku protumačili su to kao akciju spašavanja, odnosno tvrde da je vjerovatno u Atlantiku uočeno nešto zbog čega su brodovi skrenuti s kursa.

Kako Morski.hr nezvanično saznaje, uskoro se treba održati i sastanak hrvatskih diplomatskih predstavnika u Francuskoj s tamošnjim zvaničnicima.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.