Standard.

petak oktobar 18

Barselona blokirana: Otkazani letovi, zatvorena granica, putevi... Hiljade ljudi pristiže u katalonsku prijestonicu

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Barselona i cijela sjeveroistočna Katalonija blokirani zbog brojnih štrajkova i demonstracija organizovanih u znak protesta zbog presude katalonskim separatistima.  Opšti štrajk organizovan je na poziv sindikata koji zagovaraju nezavisnost Katalonije, a…

306 hits

petak oktobar 18

Detalji sporazuma: Šta je dogovoreno oko Bregzita?

Evropska unija (EU) i Velika Britanija postigle su sporazum o Bregzitu, i ako on bude ratifikovan građani i kompanije će konačno imati jasniju sliku o onome što ih očekuje.

106 hits

petak oktobar 18

Poslije primirja, eksplozije i pucnjava na sjeveroistiku Sirije

Eksplozije granata i pucnjava danas su se čuli u oblasti grada Ras el Ajn, na sjeveroistoku Sirije, dan nakon što je Turska postigla dogovor sa SAD da zaustavi ofanzivu na…

100 hits

petak oktobar 18

Kao iz filmova: Rat na ulicama Meksika zbog hapšenja El Čapovog sina

U meksičkom Kuljakanu izbili su sukobi između bezbjednosnih snaga i pripadnika moćnog narko kartela Sinaloa, čiji je bivši vođa Hoakin Guzman, poznatiji kao El Čapo.

95 hits

 
 
 
 
četvrtak, 10 oktobar 2019 08:56

U požaru u Nišu izgorio stan, evakuisana čitava zgrada

U požaru u Nišu izgorio stan, evakuisana čitava zgrada Foto: N1, Ilustracija

Zbog požara koji je noćas oko dva sata izbio u Nišu, u stanu na četvrtom spratu stambene zgrade u Bulevaru Nemanjića broj 21, evakuisana je čitava zgrada, a Hitna pomoć je zbrinula petoro stanara koji su se nagutali dima i dvoje koji su bili izuzetno uznemireni.

Na licu mjesta zbrinut je i vatrogasac koji je prilikom gašenja požara zadobio laku povredu.

Kako agencija Beta saznaje od očevidaca, u požaru je potpuno izgorio jedan stan, ali su vatrogasci uspjeli da spriječe širenje vatre na ostale stanove.

Vatrogasci sa jednim vozilom i dalje dežuraju ispred zgrade, a stanari, među kojima je i dosta porodica sa djecom, još se nisu vratili u svoje domove.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.