Standard.

petak oktobar 18

Barselona blokirana: Otkazani letovi, zatvorena granica, putevi... Hiljade ljudi pristiže u katalonsku prijestonicu

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Barselona i cijela sjeveroistočna Katalonija blokirani zbog brojnih štrajkova i demonstracija organizovanih u znak protesta zbog presude katalonskim separatistima.  Opšti štrajk organizovan je na poziv sindikata koji zagovaraju nezavisnost Katalonije, a…

303 hits

petak oktobar 18

Detalji sporazuma: Šta je dogovoreno oko Bregzita?

Evropska unija (EU) i Velika Britanija postigle su sporazum o Bregzitu, i ako on bude ratifikovan građani i kompanije će konačno imati jasniju sliku o onome što ih očekuje.

106 hits

petak oktobar 18

Poslije primirja, eksplozije i pucnjava na sjeveroistiku Sirije

Eksplozije granata i pucnjava danas su se čuli u oblasti grada Ras el Ajn, na sjeveroistoku Sirije, dan nakon što je Turska postigla dogovor sa SAD da zaustavi ofanzivu na…

100 hits

petak oktobar 18

Kao iz filmova: Rat na ulicama Meksika zbog hapšenja El Čapovog sina

U meksičkom Kuljakanu izbili su sukobi između bezbjednosnih snaga i pripadnika moćnog narko kartela Sinaloa, čiji je bivši vođa Hoakin Guzman, poznatiji kao El Čapo.

95 hits

 
 
 
 
subota, 12 oktobar 2019 12:44

Pjevačica ubijena u Sarajevu: Tijelo sa prostrjelnim ranama pronađeno ispred kafane u kojoj joj je pjevala

Pjevačica ubijena u Sarajevu: Tijelo sa prostrjelnim ranama pronađeno ispred kafane u kojoj joj je pjevala FOTO: Avaz.ba

Djevojka, čije beživotno tijelo je rano jutros pronađeno u sarajevskom naselju Stup, je Elma (25) u Sarajevu poznatija kao pjevačica pod umjetničkim imenoma Elma Milano.

Izvor Avaza kaže da je sinoć u kafani "Kod Amidže" bila organizovana muzika uživo, a da je djevojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja. 

Pretpostavlja se da je djevojka pjevala u toj kafani, a ubijena je u zoru.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, na nju je pucao momak koji je bio tokom noći u kafani, ali informaciju još niko nije zvanično potvrdio. Navodno je tokom noći i sjedjela sa njim za istim stolom.

Ubijena djevojka, prema prvim inforimacijama, bila je amatarska pjevačica koja je nastupala po lokalima. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.