Standard.

petak oktobar 18

Barselona blokirana: Otkazani letovi, zatvorena granica, putevi... Hiljade ljudi pristiže u katalonsku prijestonicu

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Barselona i cijela sjeveroistočna Katalonija blokirani zbog brojnih štrajkova i demonstracija organizovanih u znak protesta zbog presude katalonskim separatistima.  Opšti štrajk organizovan je na poziv sindikata koji zagovaraju nezavisnost Katalonije, a…

310 hits

petak oktobar 18

Detalji sporazuma: Šta je dogovoreno oko Bregzita?

Evropska unija (EU) i Velika Britanija postigle su sporazum o Bregzitu, i ako on bude ratifikovan građani i kompanije će konačno imati jasniju sliku o onome što ih očekuje.

106 hits

petak oktobar 18

Poslije primirja, eksplozije i pucnjava na sjeveroistiku Sirije

Eksplozije granata i pucnjava danas su se čuli u oblasti grada Ras el Ajn, na sjeveroistoku Sirije, dan nakon što je Turska postigla dogovor sa SAD da zaustavi ofanzivu na…

100 hits

petak oktobar 18

Kao iz filmova: Rat na ulicama Meksika zbog hapšenja El Čapovog sina

U meksičkom Kuljakanu izbili su sukobi između bezbjednosnih snaga i pripadnika moćnog narko kartela Sinaloa, čiji je bivši vođa Hoakin Guzman, poznatiji kao El Čapo.

95 hits

 
 
 
 
subota, 12 oktobar 2019 19:19

Šokantan obrt nakon ubistva djevojke u Sarajevu: Javila se pjevačica za koju su tvrdili da je ubijena

Šokantan obrt nakon ubistva djevojke u Sarajevu: Javila se pjevačica za koju su tvrdili da je ubijena Foto: Avaz.ba

Jutros oko 4.30 sati u sarajevskom naselju Stup ubijena je ženska osoba, a brojni mediji prenijeli su da je u pitanju mlada pjevačica Elma Milano. Nakon ove vijesti javila se pjevačica, koja je demantovala da je na nju pucano.

- Od jutros meni i mojoj porodici telefon ne prestaje zvoniti. Svi su vidno uznemireni. Takva lažna vijest koja se pojavila prouzrokovala nam je brojne probleme. Svi su nasjekirani, ne znaju šta se dešava. Dolazim iz veoma ugledne porodice i na takav način se narušava naš ugled - rekla je Elma Ganić za Hajat.

U sarajevskom naselju Stup jutros je ubijena devojka. Iz policije su za sada naveli da je stradala ženska osoba od 25 godina.

Ubistvo se dogodilo oko 4.30, a federalni mediji su objavili da je rijč o pjevačici Elmi Milano.

Policija je po nalogu kantonalnog Tužilaštva, uhapsila dvije osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ubistvom djevojke, ali njen identitet još nije poznat.

(Telegraf.rs/Srna)

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.