Standard.

nedjelja decembar 15

Jači zemljotres ponovo potresao Albaniju

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Novi jači zemljotres pogodio je Albaniji, dva sata i 18 minuta nakon ponoći, po lokalnom vremenu. 

722 hits

nedjelja decembar 15

Ovakvu pljačku niste vidjeli: Najgluplji kradljivac automobila na svijetu

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Trebala je to biti pljačka automobila kakve su uobičajene u Brazilu. U jednoj uskoj ulici napadači blokiraju automobil Renault Duster (kod nas Dacia Duster), jedan od njih naoružan automatskom puškom istjera vlasnika iz…

373 hits

nedjelja decembar 15

Snimljeni Asmati: Pleme koje je pojelo Rokfelera

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Majkl Rokfeler bio je četvrto dijete guvernera Njujorka Nelsona Rokfelera i četvrta generacija u porodici Rokfeler. On je misteriozno nestao tokom ekspedicije u Asmatu, region u Novoj Gvineji, a jedna od teorija…

388 hits

subota decembar 14

Šteta od zemljotresa u Albaniji između pola milijarde i milijardu eura

Objavljeno u: Svijet

by Lejla

Procjena vlasti u Albaniji da će šteta katastrofalnog zemljotresa koji je tu državu pogodio 26. novembra iznositi između pola milijarde i milijardu eura.

270 hits

 
 
 
 
srijeda, 06 novembar 2019 20:35

Erdogan: Uhapsili smo Bagdadijevu suprugu

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan saopštio je da su turske vlasti uhapsile suprugu, sestru i zeta preminulog lidera Islamske države Abu Bakra el Bagdadija. 

Supruga, sestra i zet Abu Bakra el Bagdadija uhapšeni su u Siriji, naveo je turski predsjednik u svom obraćanju na univerzitetu u Ankari.

Erdogan je rekao da su Sjedinjene Države podigle veliku buku oko smrti Bagdadija.

"Evo, i ja objavljujem prvi put: Uhvatili smo njegovu suprugu ali nismo pravili frku oko toga. Uhvatili smo i njegovu sestru i zeta u Siriji", rekao je Erdogan, avio e Rojters, prenosi RTS.

El Bagdadi je imao petoro braće i nekoliko sestara, a juče je saopšteno da je na sjeveru Sirije u raciji turskih snaga, uhapšena njegova sestra Rasmija Avad.

Turski zvaničnici tvrde da bi 65-godišnja Avadova mogla obezbijediti dragocjene obavještajne podatke o Islamskoj državi.

Vođa Islamske države ubio se tokom akcije američkih snaga u Siriji krajem oktobra, tako što je aktivirao pojas sa eksplozivom, prenosi RTS.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.