Standard.

srijeda novembar 20

Srušen američki helikopter u Avganistanu

Dvojica američkih vojnika poginula su danas kada se njihov helikopter srušio u Avganistanu, saopštila je vojska SAD, ne iznoseći detalje.

35 hits

srijeda novembar 20

Drama usred noći na Novom Beogradu: Kidnapovali fudbalera!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Beogradska policija uhapsila je dvojicu mladića u Kaluđerici zbog sumnje da su noćas oko 3 sata ujutru na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina pokušali da otmu fudbalera Aleksu T.…

119 hits

srijeda novembar 20

Snažan zemljotres pogodio Argentinu

Snažan zemljotres, jačine 5,8 stepeni, pogodio je centralne djelove Argentine, a vlasti navode da za sada nema izvještaja o eventualnoj šteti ili povrijeđnima.

47 hits

srijeda novembar 20

Svirepo ubijen sin bivšeg predsjednika Njemačke

Sin bivšeg predsjednika Njemačke Riharda fon Vajczekera ubijen je sinoć u jednoj berlinskoj bolnici.

47 hits

 
 
 
 
petak, 08 novembar 2019 09:20

Gatari 10 mjeseci zatvora: Omađijala staricu i pokupila 30.000 eura

Ilustracija Ilustracija

Tridesetdevetogodišnja R. N. sklopila je sporazum o priznanju krivice s Prvim osnovnim tužilaštvom, na osnovu kog je osuđena na 10 mjeseci zatvora jer je krajem decembra prošle godine, predstavljajući se kao gatara, pokrala stariju Beograđanku koja ju je pustila u svoj stan.

R. N. sumnjičila se da je pozvonila na vrata stana u kojem živi starija žena i pitala je ima li stare novine i može li dobiti čašu vode. Žena ju je pustila u stan, a „gošća“ se, navodno, odmah počela raspitivati koga ima i s kim starica živi. Potom joj je ponudila da joj gata, na šta je žena pristala.

Starijoj gospođi rekla je da se gatanje radi na novcu pa joj je tražila ga donese i stavi na sto. Žena je povjerovala i iz spavaće sobe donijela 12.000 eura.

R. N. joj je, navodno, gatala, a onda joj rekla da novac mora staviti u jastučnicu i tu ga držati devet dana. Poslije gatanja žena je otišla pripremiti kafu, a R. N. je iskoristila trenutak i ukrala ženi i novac na koji je gatala, ali i onaj koji je preostao u spavaćoj sobi.

Sumnja se da se radi o 29.000 eura, 153.000 dinara i 700 kanadskih dolara, koje je starica držala u stanu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.