Standard.

nedjelja januar 26

Detalji ubistva u Novom Pazaru: Platio glavom zbog pjevačice

Adnan Alibašić (41) iz Novog Pazara ubio je Nihada Hamidovića (23) u svom lokalu „Divan“ poslije svađe zbog pjevačice, pišu srbijanski mediji.

534 hits

subota januar 25

(VIDEO) U zemljotresu u Turskoj poginulo 22, trudnica deset sati bila ispod ruševina

Broj žrtava snažnog zemljotresa koji je u petak pogodio istok Turske porastao je na 22, dok je procijenjeno da je najmanje još toliko zarobljeno ispod ruševina, saopštili su zvaničnici.

390 hits

subota januar 25

Dačić: Sukoba sa Podgoricom nema, ali se Srbija ne slaže sa Zakonom

Objavljeno u: Svijet

by Vasilj

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas, govoreći o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori, da sukoba na relaciji Beograd-Podgorica nema, ali da se Srbija brine za…

385 hits

subota januar 25

Lukašenko spreman da kupuje naftu od SAD nakon kraha pregovora sa Putinom

Objavljeno u: Svijet

by Vasilj

Bjelorusija traži alternative ruskoj nafti i pregovara sa Sjedinjenim Državama, Saudijskom Arabijom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima o isporukama crnog zlata, saopštio je predsjednik te države Aleksandar Lukašenko.

341 hits

 
 
 
 
utorak, 12 novembar 2019 20:30

Paravojna jedinica stigla na hrvatsku granicu, čuvaju Sloveniju od migranata

Paravojna jedinica stigla na hrvatsku granicu, čuvaju Sloveniju od migranata FOTO: Avaz,ba

Andrej Šiško, vođa kontroverzne "Štajerske straže", naoružan vazdušnim puškama patrolira uz slovensko-hrvatsku granicu. Smatraju da slovenske vlasti ne rade dovoljno u zaštiti Slovenije od nelegalnih ulazaka migranata u zemlju, prenosi "24 sata"

Na fotografijama se vidi kako su se pripadnici straže naoružali replikama kalašnjikova.

Njihov vođa Andrej Šiško izjavio je prije dva mjeseca u reportaži da oni nisu nikakva paravojna jedinica, kako ih smatraju u Sloveniji.

Regrutovano je 45 pripadnika Straže i odveo ih na trodnevno kampiranje i uvježbavanje na privatnom zemljištu na Kozju kod Podčetrtka. Događaj je prijavio policiji od koje je, kako tvrdi, dobio dozvolu. Operaciju je nazvao "Južni žep".

Šiško je lani digao Sloveniju na noge objavivši na društvenim mrežama snimku mimohoda više desetaka muškaraca, lica skrivenih iza crnih kapuljača, od kojih su neki imali puške ili sjekire u rukama, navodno tokom "vježbi" na mariborskom Pohorju, piše Avaz.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 novembar 2019 20:35

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.