Standard.

petak januar 24

Kina proširila vanredne mjere izolacije na 33 miliona ljudi

Kina je proširila vanredne mjere izolacije na oko 33 miliona ljudi, u pokušaju da spriječi širenje korona virusa od kojeg je umrlo 26 osoba, a oboljele stotine.

75 hits

petak januar 24

Grenel: Priština da ukine takse, Beograd da stopira povlačenje priznanja

Specijalni izaslanik predsjednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel izjavio je da prištinske takse na robu iz Srbije moraju biti ukinute, a da srpska strana mora da prekinuti…

43 hits

petak januar 24

Sudije koje kritikuju vlast mogu dobiti otkaz: U Sejmu usvojen kontraverzni zakon

Poslanici donjeg doma poljskog parlamenta, Sejma, podržali su predlog spornog zakona koji će omogućiti da budu otpuštene sudije koji kritikuju odluke vlasti.

55 hits

petak januar 24

Naučnici upozoravaju: SEKUNDE nas dijele od KATASTROFE, vrijeme je da reagujemo

Simbolični "sat apokalipse" koji je metafora neminovne globalne kataklizme pomjeren je, prvi put u svojoj 70 godina dugoj istoriji, na manje od dva minuta do ponoći - znak da je…

189 hits

 
 
 
 
srijeda, 04 decembar 2019 14:16

Dječak mislio da je pištolj igračka pa se upucao, majci 24 godine zatvora

Melisa Mišel Adamson (33) iz Kolorado Springsa osuđena je na 24 godine zatvora nakon što se njen dvogodišnji sin upucao pištoljem za koji je mislio da je igračka.

 

Tragedija se dogodila u oktobru 2018. a na suđenju je majka priznala krivicu i ispričala kako se njen sin Loki Blum stalno igrao svojim vodenim pištoljem pa je iz njega pio vodu, prenosi Dejli Mejl.

Dječak je pronašao pištolj svoje majke, koji je bio napunjen, a onda se nekoliko trenutaka kasnije slučajno upucao.

 

 "Ovo je jedan od najtežih slučajeva koje sam do sada vidjela", kazala je sudija Linda Billings-Vela koja je majku zavisnu od droge metamfetamin, osudila na 12 godina zbog zlostavljanja djeteta, kao i dvije šestogodišnje kazne podsticanja delinkventnog ponašanja kod maloljetnika. Adamsonova će izdržavati kazne uzastopno.

 Policija je izvijestila kako je u trenutku njihovog dolaska majka držala dijete u naručju, ali uprkos svim naporima dječak je umro u bolnici.

Adamson je priznala kako se liječi od zavisnosti o metamfetaminima pa da je napunila pištolj jer je od dilera primala prijeteće poruke. Međutim, policija je pronašla igle i pribor za drogiranje na dohvat ruke njenog sina.

Izvor: Kurir.rs/Večernji.hr

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.