Standard.

subota januar 18

Irinej: Neka budu Crnogorci ili ostalo što žele, ali neka ne progone Srbe

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Strašno je ono što se danas dešava u Crnoj Gori jer se jedan dio naroda odriče svog porijekla i svoje istorije, rekao je patrijarh srpski Irinej, objavljeno je danas na…

258 hits

subota januar 18

"Žuti prsluci" istjerali Makrona iz pozorišta

Objavljeno u: Svijet

by Vasilj

Snage bezbjednosti Francuske evakisale su predsjednika Emanuela Makrona iz teatra “Les Bouffes du Nord” u Parizu zbog napada antivladinih demonstranata "Žuti prsluci".

168 hits

subota januar 18

Erdogan pozvao EU da podrži njegove poteze u Libiji

Objavljeno u: Svijet

by Vasilj

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je Evropu da podrži njegove poteze u Libiji, gdje pruža podršku međunarodno priznatoj vladi, ukoliko želi da okonča sukob u toj zemlji.

152 hits

subota januar 18

Snepčet spasio otetu djevojčicu

Objavljeno u: Život

by Vasilj

Četrnaestogodišnja djevojčica, koju su otela trojica muškaraca u Sjevernoj Kaliforniji, spasena je zahvaljujući društvenoj mreži Snapčat, prenosi CNN.

149 hits

 
 
 
 
petak, 06 decembar 2019 20:50

Rusija: Muškarac sagradio lažni granični prelaz kako bi prevodio migrante u EU

Ruska granična policija juče je uhapsila muškarca blizu rusko-finske granice. Naime, muškarac je sagradio granični prelaz kako bi mogao lažno prokrijumčariti migrante u Evropsku uniju.

- Prevarant s područja centralne Azije podigao je lažan granični prelaz u šumi blizu granice s Finskom i četvorici muškaraca iz južne Azije naplatio više od 10.000 dolara da ih odvede do Finske, članice Evropske unije, ali nikad nije planirao ispuniti svoje obećanje - saopštila je ruska policija.

Takođe, on je postavio lažnu ogradu koja je trebala označiti državnu granicu između Rusije i Finske te je grupu ekonomskih migranata poveo na obilazak regije Viborg, a u jednoj fazi puta, zbog sigurnosti, vozio čamcem jezerom.

Prevarant i četvorica migranata su uhapšeni. Sud u Sankt Peterburgu za migrante je odredio njihovu deportaciju, a organizator krijumčarenja mogao bi dobiti kaznu za prevaru.

Posljednji put izmijenjeno petak, 06 decembar 2019 20:52

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.