Standard.

srijeda januar 29

(VIDEO) Kinesko čudo: Rekordno brzo završili bolnicu za koronavirus, za 48 sati sredili unutrašnjost objekta

Objavljeno u: Svijet

by Lejla

  Više od 500 radnika završilo je bolnicu “Dabie Mountain Regional Medical Centre” blizu kineskog grada Vuhana, koji su za samo 48 sati sredili kompletnu unutrašnjost medicinskog objekta.

103 hits

srijeda januar 29

Srpski državljanin u karantinu, sumnja na koronavirus

Objavljeno u: Svijet

by Lejla

  Državljanin Srbije, student medicine u kineskom Vuhanu, i njegova majka nalaze se u karantinu u indijskom gradu Goi, zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, prenosi B92.

83 hits

srijeda januar 29

Velika Britanija u petak veče izlazi iz EU

Objavljeno u: Svijet

by Lejla

Svakodnevna trgovinska razmjena između Ujedinjenog Kraljevstva i Evropske unije nastavit će se kao i prije sve do kraja 2020. Tokom tog prelaznog perioda od 11 mjeseci, London i Brisel trebali…

24 hits

utorak januar 28

Užasni snimci na društvenim mrežama: Doktori preskaču preko mrtvih ljudi, krije li Kina nešto

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Svijet je u panici zbog korona virusa koji je odnio 26 života, a iz Vuhana, koji je epicentar epidemije, dolaze zabrinjavajuće informacije.

368 hits

 
 
 
 
četvrtak, 16 januar 2020 08:13

Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

Apelujem na tabloide da me više ne nazivaju „propalim narkomanom“, jer je očigledno da sam veoma uspješan narkoman – ironično je za Danas prokomentarisao Sergej Trifunović naslovnice jučerašnjih tabloida

Udarni tekstovi na naslovnim stranama Srpskog telegrafa i Informera glasili su „Sergeju nađen kokain u krvi“ i „Sergej je drogiran udario u autobus!“. Vijest slične sadržine prenio je i Kurir.

"Ništa to mene ne iznenađuje. Pa ako vjerujemo takvim medijima, ja se drogiram više od 20 godina. Da je to tačno, bio bih mrtav još ’97.", kaže za Danas glumac i lider PSG. Na pitanje da li su mu nakon što je otišao u policijsku stanicu zaista vadili krv, i koliko uopšte ima istine u pisanju tabloida, naš sagovornik kaže da ima istine „onoliko koliko hoćete da ima“.

"Da su mi vadili krv, mogli su samo rusku salatu i prasetinu da mi nađu", podvlači Trifunović.

Podsjetimo, desetak minuta nakon što je automobilom „reno megan“ u ponedjeljak uveče Trifunović udario u autobus GSP, tabloidi su već izvijestili da je glumac pobjegao sa lica mjesta od policije. Kako se kasnije ispostavilo, Trifunović je otišao do stana da otvori vrata majstorima a potom otišao u policijsku stanicu u Savskoj. Tamo je dao iskaz a alko-test je pokazao da nema alkohola u krvi.

Novinar Nenad Kulačin ocjenjuje za Danas da je najveći problem sa srpskim tabloidima „što oni jadni ni sami sebi ne vjeruju“, već po inerciji pišu ono u šta se nadaju da će da povjeruje Aleksandar Vučić.

"U tu priču o Sergeju kao narkomanu više ni Milenko Jovanov ne može da ubijedi svoje ukućane. Ta transverzala SNS – tabloidi, žive u nekom svom svijetu u kojem su kuće od čokolade, a prozori od marmelade. Za to vrijeme se po srpskim njivama gaji marihuana, a oružje izvozi po rodbinsko-stranačkim vezama", ističe Kulačin. Prema njegovim riječima, da je na Sergejevom mjestu, tužio bi tabloide „i odveo mačke na dobro ljetovanje“.

Sergej Trifunović je u ponedjeljak uveče udario u parkiran autobus GSP-a u blizini benzinske pumpe „Dejtonka“ na Novom Beogradu.

U dogovoru sa vozačem autobusa pozvali su policiju ali je Trifunović, smatrajući da će joj trebati minimum pola sata da izađe na lice mjesta, otišao do svog stana da otvori majstorima vrata jer mu je u stanu bila poplava.

Parkirao je u obližnjoj ulici i dok je sa majstorima ulazio u stan, prijatelji su ga zvali i prenijeli da po portalima već piše da je izazvao udes i pobjegao od policije. Dok je izašao iz stana, pauk mu je već odnio auto.

Trifunović je potom otišao u policiju i dao iskaz o saobraćajnoj nezgodi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.