Standard.

nedjelja maj 20

FOTO - Ovo nisu scene iz Turske već Bosne: Pogledajte kako su dočekali Erdogana u Sarajevu

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Evropa neće opstati bez islama, niti može ignorisati Tursku, poručeno je s velikog predizbornog skupa turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana u Sarajevu.

154 hits

nedjelja maj 20

VIDEO - Šala je može koštati karijere: TV voditeljka suspendovana zbog jedne rečenice

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Dok je tokom izvještavanja o opštinskim izborima u zemlji riječ prepuštala svom kolegi, TV voditeljka iz Kuvajta rekla mu je da prestane da se muči sa tradicionalnim bijelim platnom na…

294 hits

nedjelja maj 20

Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica je tužila za silovanje zbog čega je otvorena istraga, javljaju svjetski mediji. Beson je odbacio te optužbe.

112 hits

nedjelja maj 20

Indonezija: Kamion u punoj brzini udario u nekoliko motocikala i kuća, najmanje 11 mrtvih

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Najmanje 11 osoba je poginulo kada je kamion udario u nekoliko motocikala i kuća u oblasti Brebes u provinciji Java u Indoneziji, izjavili su danas zvaničnici.

29 hits

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Građanski savez za promjene uputio je otvoreno pismo novoizabranom predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću koji će danas u Vladinom domu na Cetinju položiti zakletvu pred poslanicima Skupštine, čime će stupiti na tu funkciju.

U Plužinama se danas održavaju lokalni izbori, a građani će moći da glasaju do 20 sati, javlja RTCG. Do 12 sati glasalo 47,05 odsto birača.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan doputovaće u Sarajeve gdje će održati predizborni skup uoči vanrednih izbora u Turskoj zakazanih za 24. jun.

nedjelja, 20 maj 2018 08:51

Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica je tužila za silovanje zbog čega je otvorena istraga, javljaju svjetski mediji. Beson je odbacio te optužbe.

Predsjednik Upravnog odbora NVO Kvir Montenegro Danijel Kalezić saopštio je u razgovoru za Dan da nijesu tačne tvrdnje da se nacrtom Zakona o istopolnim partnerstvima, koji je na javnoj raspravi, omogućava usvajanje djece gej parovima. On ističe da se to pitanje nije ni razmatralo, a očekuje da rasprava o tom aktu protekne mirno i bez incidenata.

nedjelja, 20 maj 2018 08:39

Da li je Megan nova Dajana?

Prije gotovo dvije decenije, izjava baronese Kejt Gavron protutnjala je Velikom Britanijom. Tada je ona izjavila da je princ Čarls "trebalo da oženi neku crnkinju". To bi, smatrala je Gavron, bio konačni i ultimativni dokaz da britanska monarhija zaista mari za rasnu integrisanost i multikulturalizam u svom društvu.

Mister Bu, sedmogodišnji mačak iz Sinsinatija, koji nikad ne mjauče, upravo to je neprestano radio u utorak ujutro, čime je probudio svoje vlasnike.

Ako često patite od grčeva i lošeg varenja odmah nakon obroka, možda možete da riješite taj problem tako što ćete što temeljnije i pažljivije žvakati hranu, kažu stručnjaci.

Peter Butoln je novinar iz Slovenije i inače poznat kao bivši momak Melanije Tramp. Ne samo bivši - on je navodno bio njen prvi momak, a znamo da prva ljubav zaborava nema... A Melanija i da hoće ne može da je zaboravi, jer je Peter riješio da obezbijedi svojih pet minuta slave tako što će ispričati medijima kakva je Melanija bila tada i zbog čega su se razlišli.

Proljeće nam je svima malo razradilo hormone, ali neki horoskopski znakovi bi do kraja maja morali da se saberu, dobro razmisle i izaberu put kojim žele da idu u ljubavi.