Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Zadavili ga, umotali u tepih i odnijeli, sad stiže saučešće

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

I dalje cure novi detalji u vezi sa brutalnim ubistvom novinara “Vašington posta” Džamala Kašogija, koji je zadavljen, umotan u tepih i tako iznesen iz konzulata.

15 hits

ponedjeljak oktobar 22

Zvao Hitnu pomoć 314 puta i osuđen na 20 mjeseci zatvora

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

Jedan britanski penzioner dobrog zdravstvenog stanja tokom pet godina pozvao je Hitnu pomoć ukupno 314 puta i napravio 50.000 funti nepotrebnog troška službi, piše britanski Dejli Mejl.

26 hits

nedjelja oktobar 21

Vučić o izjavi Amfilohija: Bolje da ćutim, neću uvredama da odgovaram

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Kraljevu da je "bolje da ćuti" na kritiku koju mu je uputio mitropolit crnogorski Amfilohije zbog pominjanja mogućeg rješenja kosovskog problema, poručivši…

90 hits

ponedjeljak oktobar 22

VIDEO - OVCE okupirale centar Madrida!

Objavljeno u: Svijet

by Milica Minić

Blizu 1.500 ovaca i koza blokirale su ulice u centru Madrida, u događaju koji datira još iz Srednjeg vijeka.

15 hits

ponedjeljak oktobar 22

VIDEO - OVCE okupirale centar Madrida!

Objavljeno u: Svijet

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Način na koji su prezentovani rezultati ankete koju je među ljekarima sproveo Sindikat doktora medicine uzrokovao je ogromnu štetu ugledu ljekarske profesije i svim članovima Ljekarske komore Crne Gore, saopštio je sinoć prvi čovjek ovog esnafskog udruženja Aleksandar Mugoša. On je ocijenio da su “nažalost, rezultati prezentovani javnosti u suprotnosti sa osnovnom idejom projekta”.

Pjevač Darko Lazić doživio je jutros saobraćajnu nezgodu u Pećincima, a sa teškim povredama prebačen je u KBC Zemun.

Dječačić koji je 9. oktobra pronađen pred crkvom u Čajetini, još petnaestak dana imaće identitet NN, a do tada, kada je krajnji rok da mu Centar za socijalni rad da ime, zvaće ga – ko kako želi.

Kineski predsjednik Si Đinping i zvanično je otvorio najveći most preko mora na svijetu, projekat koji povezuje Hongkong, Makao i kontinentalnu Kinu.

utorak, 23 oktobar 2018 10:21

Rođeno osam beba

U protekla 24 sata u Porodilištu je rođeno osam beba, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Samitu globalnih lidera tokom Svjetskog investicionog foruma UNCTAD-a koji se održava u Ženevi poručio je da jedini smjer djelovanja Crne Gore će biti rad u pravcu stvaranja ambijenta u kojem strane investicije i slobodna trgovina mogu da napreduju, i da se postavljeni ciljevi održivog razvoja tako realizuju.

Jovan Jovica Vukotić je odlično i spreman je da na suđenju ispriča baš sve, kaže šta mu se dešavalo, počev od toga da nije vođa nikakvog klana, pa ni "škaljarskog", zatim o tome kako je uhapšen, a potom i deportovan u Srbiju, gdje mu se sudi za djelo koje ovde uopšte nije počinio.

U Višem sudu u Podgorici odgođen je početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podgrice, optuženima za ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina Pavla, javlja portal RTCG.

Saobraćajna policija uhapsila je Đorđa Đukića (37) iz Podgorice kod kojeg je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao, pronašla oko 50 kilograma skanka, saznaje Standard.

ponedjeljak, 22 oktobar 2018 21:49

Džikić: Zadovoljan sam, hvala publici

Trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić bio je zadovoljan nakon rutinske pobjede nad ekipom FMP-a.