Standard.

nedjelja avgust 19

Pozadina ubistva beogradskog advokata: Za Mišinu glavu plaćeno je POLA MILIONA EURA!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) bilo je naručeno i plaćeno pola miliona eura, tvrdi advokat Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija. On ističe da su vođe kriminalnih klanova…

137 hits

nedjelja avgust 19

Detalji ubistva Arkanovog kuma: Joksa je ležao u lokvi krvi, Arkan je samo zbog njega plakao, a ova rečenica ga…

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Smrt Dragana Joksovića Jokse (42), šefa jugoslovenske mafije u Švedskoj i kuma ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48) koji je ubijen prije 20 godina u foajeu stokholmskog hipodroma „Solvala“, opet je…

116 hits

nedjelja avgust 19

Nije mogla više da trpi seksualno zlostavljanje? Djevojčica prijavila usvojitelja za silovanje!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

 Policija je uhapsila D.S. iz okoline Kikinde, nakon što ga je maloljetnica (16) prijavila da ju je više puta silovao.

118 hits

nedjelja avgust 19

Oglasila se španska misica ranjena u mafijaškom obračunu na Novom Beogradu

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Na Instagram profilu Olac Bilbao (20), mis Marbelje, koja je teško povrijeđena u bombaškom napadu na svog momka S.S (28) u Zemunu, danas je objavljena poruka upućena njenim fanovima i…

21 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Požar, koji je izbio na nepristupačnim stranama Paštrovačke gore, na lokalitetu Brda, trebalo bi da uskoro bude ugašen, ukoliko ne bude jačeg vjetra, javlja TVCG.

Britanka koja je pala sa kruzera kod Lošinja i 10 sati provela u moru sve je vrijeme pjevušila da bi ostala budna, saopštili su danas spasioci.

U zapadnom dijelu Peloponeza ponovo je izbio šumski požar koji je u jednom trenutku prijetio da ugrozi stanovnike sela u oblasti Amalijada.

ponedjeljak, 20 avgust 2018 19:39

Liberalna partija čestitala Kurban bajram

Lider Liberalne partije Andrija Popović čestitao je u ime partije i u svoje ime, građanima i građankama Crne Gore islamske vjeroispovijesti kao i predstavnicima Islamske zajednice Crne Gore Kurban Bajram sa željom da ga srećno i radosno provedu sa najbližima.

Stjuardesa avio-kompanije Britiš ervejz (British Airways) suspendovana je nakon što je na internetu objavila snimak na kome njuška svoje najlonke, a potom izvodi striptiz.

ponedjeljak, 20 avgust 2018 18:53

Fejzić: Bajram je praznik koji štiti čovjeka

Bajram je praznik koji štiti čovjeka dajući mu dostojanstvo i smisao. On je prilika za snaženje porodičnih, prijateljskih i komšijskih veza, naveo je reis Rifat Fejzić u Bajramskoj poruci.

Srpski teniser Novak Đoković zahvalio se na podršci koju je sa svih strana imao, prije i posle osvajanja Golden mastersa i opisao taj uspjeh kao ostvarenje sna.

Papa Franjo obećao je u pismu svim katolicima da više neće biti prikrivanja seksualnih prestupa unutar Katoličke crkve i da će učiniti sve da se takve pojave spriječe.

Reper i dizajner Kanje Vest uspio je sve da šokira, ali i nasmije, svojim izgledom. Naime, Kanje se na vjenčanju repera "2 Chainz"-a pojavio u papučama.

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) će isplatiti akcionarima 55.282.227 eura dividende, odlučeno je na danas održanoj 16. redovnoj Skupštini akcionara.