Standard.

srijeda maj 22

Najpotresnija priča u Srbiji! Otac pred smrt priznao djetetu da ima sestru bliznakinju: Ćerko kupili smo te za 30.000 maraka

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Ćero, uskoro ću umrijeti i vrijeme je da saznaš pravu istinu. Mi tebe jesmo usvojili, ali ne legalno, kupio sam te posle tvog rođenja za 30.000 maraka. Molim te, oprosti…

79 hits

srijeda maj 22

Policija uhapsila muškarca iz BiH koji je zgrozio Balkan

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

M.S. iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara, piše Glas Srpske.

71 hits

srijeda maj 22

Poznata imena prelazne austrijske vlade: Bivši zamjenik komandanta KFOR-a u BiH novi ministar odbrane

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Poznata su imena prelaznih ministara u austrijskoj vladi, koji će popuniti ministarska mjesta Slobodarske partije Austrije (FPO) koja su ostala prazna.  

14 hits

srijeda maj 22

Zbog naglog otapanja leda na Grenlandu i Antarktiku gradovima uz obalu prijeti potop

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Naučnici smatraju da bi zbog globalnog zagrijavanja, odnosno ubrzanog otapanja leda na Grenlandu i Antarktiku, nivo mora mogao porasti daleko više nego što se do sada pretpostavljalo.

20 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Neboder pod nazivom "Martin Tower" srušen je u Pensilvaniji za samo 16 sekundi.

Predsjednik Francuske Emanuel Makron optužio je bivšeg stratega Bijele kuće Stiva Benona i ruske oligarhe da kuju zavjeru s evropskim nacionalistima u cilju uništavanja Evropske unije.

Kosovski predsjednik Hašim Tači izjavio je da Srbija već dvije decenije gubi za stolom sa Kosovom, prenosi RTK.

Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han očekuje da će Sjeverna Makedonija uskoro dobiti datum za pregovore sa Evropskom unijom.

Dan nezavisnosti Crne Gore 21. maj dočekan je sinoć u Prijestonici, i pored velikog nevremena, na veličanstven način, kako i dolikuje ovom velikom prazniku, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže.

Predsjednik Irana Hasan Rohani rekao je grupi imama da traži proširena, ratna izvršna ovlašćenja kako bi bolje odgovorio na "ekonomski rat", iniciran povlačenjem SAD iz međunarodnog nuklearnog sporazuma velikih sila i Teherana i američkim sankcijama.

Apple bi mogao imati velike probleme zbog stavljanja Huaveija na crnu listu Amerike.

Poslanici u skupštini Srbije su usvojili izmjene Krivičnog zakonika kojim se ukida kazna zatvora od 30 do 40 godina i uvodi doživotna kazna zatvora za najteža krivična djela.

Ukoliko ste u dugoj vezi, vaš seks je vjerovatno postao manje uzbudljiv nego što je bio na početku veze.

Vojni savez NATO mora da se usredsredi na osiguranje vlastite teritorije, a ne samo na strane misije, izjavila je njemačka kancelarka Angela Merkel.