Standard.

četvrtak avgust 16

Preminula "kraljica soula" Areta Frenklin

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Čuvena pjevačica Areta Frenklin umrla je u 76-oj godini u svom domu u Detroitu nakon duge bolesti, javljaju svjetski mediji.

44 hits

četvrtak avgust 16

VIDEO - Voda nosila ljude, vjetar kidao fasade: Užasno nevrijeme pogodilo Beograd

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Jaka kiša koja je juče pogodila djelove Beograda, napravila je haos u pojedinim krajevima prijestonice Srbije, a u vodi su sem kamenja i granja zaplivali i kontejneri za smeće, ali…

89 hits

četvrtak avgust 16

Jedan čovjek je godinama upozoravao na katastrofu u Đenovi: Da li je tragedija mogla da bude izbjegnuta?

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Mnogo prije nego što se most u Đenovi srušio i odnio najmanje 39 života, stručnjaci su upozoravali da nije bezbjedan, da je potrebna temeljna rekonstrukcija i da rapidno propada. Jedan…

62 hits

četvrtak avgust 16

Otišao da registruje auto pa saznao da je "mrtav": Novosađanin greškom upisan u knjigu umrlih na osnovu potvrde o smrti…

Objavljeno u: Svijet

by Ana Šofranac

Ja sam već šest mjeseci mrtav čovjek, kaže Novosađanin Đorđe Milošević (79), koji je mrtvim "proglašen" 19. januara ove godine. On sam, kako kaže, za to je saznao kad je…

41 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Glavni tužilac Đenove Frančesko Koci rekao je da je ljudski faktor uzrok rušenja mosta u ovom gradu, kada je poginulo 39 osoba. 

Odigrana su četiri duela trećeg kola Telekom prve crnogorske fudbalske lige, a u podgoričkom derbiju an Starom aerodromu OFK Titograd je na nio prvi poraz ekipi Budućnosti, domaćin je slavio golom Kalezića 1:0.

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sjajan koncert u Budvi. Pjevačica je tom prilikom za TV Pink Montenegro otkrila koga sanja ovih ljetnjih noći. S obzirom na to da Ražnatovićeva vješto krije svoj ljubavni život, a svjesna je da mnoge zanima, riješila je da se našali na tu temu.

"Nisam bio na moru 24 godine i nedostaje mi srpsko more i trudim se da što prije oslobodimo makar parče da i ja mogu da se skrasim tamo negdje, u nekoj kotlini... Da uplovim kao kit sa ovom svojom masom... Sa ovih svojih 120 kila, da nestane more... Digao bi se nivo mora", kazao je kroz smijeh lider radikala Vojislav Šešelj gostujući na TV Hepi.

Prve identifikovane žrtve tragedije koja se juče dogodila u Đenovi kada se dio vijadukta Morandi srušio tokom jake oluje su tročlana porodica Robijano-Pićinino. Poginuli su majka, otac i njihov sedmogodišnji sin.

srijeda, 15 avgust 2018 19:07

Kuljača napustio ZIKS

Bivši predsjednik Opštine Budva Rajko Kuljača, danas je napustio Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu. 

Bosanski pjevač Al Dino šokirao je mnoge priznanjem da je od bivše supruge trpio fizičko i prihičko nasilje, nakon koga je odlučio da se razvede.

Vozač kamiona F.L. uspio je da zakoči u pravom trenutku kada se urušio dio mosta u Đenovi. Time je izbjegao da padne u ponor sa visine od 45 metara, a sada je opisao je kako je auto-put "nestao" ispred njega.

Istraga koju je vodila kancelarija državnog tužilaca Pensilvanije, o kojoj je u utorak objavljen izveštaj, pokazuje da je više od 300 sveštenika pedofila polno zlostavljalo najmanje hiljadu djece, a Katolička crkva te američke savezne države je to prikrivala.

Predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica najoštrije je osudila napad na Jelenu Stanisic, sudiju Suda za prekršaje u Kotoru.