Standard.

ponedjeljak jun 24

Šta se nalazi u mobilnim telefonima plaćenog ubice ''škaljarskog klana''

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Beogradski inspektori oduzeli su mobilne telefone od Podgoričanina Marjana Vujačića (34), koji je, navodno, počinio četiri ubistva prema nalogu ''škaljarskog klana''. Ipak, Crna Gora još nije uputila nikakav zahtjev za…

310 hits

ponedjeljak jun 24

Kristijan Golubović se oglasio iz Zabele zbog privedenog sina Lazara

Nakon što je Lazar Đukić (25), sin Kristijana Golubovića, navodno 13. ovog mjeseca u parku na Topličinom vencu u strogom centru Beograda drvenom motkom pretukao Uroša P. (34), oglasio se…

490 hits

ponedjeljak jun 24

Iako je predsjednik homofob, u Sao Paulu održana najveća svjetska gej parada

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Stotine hiljada ljudi marširale su u nedjelju ulicama Sao Paula na godišnjoj gej paradi na kojoj se ovaj put protestiralo i protiv politike krajnje desnog predsjednika Žaira Bolsonara.

26 hits

ponedjeljak jun 24

Hvar uveo brutalne kazne gostima koji prekrše pravila: Dobro razmislite prije nego zaspete na plaži

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Odluka Grada Hvara da brutalnim kaznama pokuša zaustaviti problematično ponašanje dijela gostiju odavno je tema.

55 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

ponedjeljak, 24 jun 2019 17:14

TRI napitka protiv kisjeline u želucu

Ukoliko često patite od kisjeline u želucu ne morate da posežete za ljekovima. Iskoristite namirnice koje imate u kuhinji i napravite efikasne prirodne ljekove.

ponedjeljak, 24 jun 2019 18:45

Ove boje su hit za predstojeće ljeto

LJetnje kolekcije su inspirisane prij svega srednjim tonovima boja. Roze boja, sve nijanse koralno crvene, zelena u tonovima lubenice su neke od najpopularnijih nijansi za predstojeću sezonu. Apsolutni hit će biti i sve nijanse plave, kao i neizostavna žuta boja.

ponedjeljak, 24 jun 2019 17:48

Trening za jače jezgro

Lični trener Men’s Health-a Gideon Akande je osmislio trening od vježbi sa sopstvenom težinom koje će pogoditi vaše jezgro iz svakog ugla.

Nakon što je Lazar Đukić (25), sin Kristijana Golubovića, navodno 13. ovog mjeseca u parku na Topličinom vencu u strogom centru Beograda drvenom motkom pretukao Uroša P. (34), oglasio se i njegov otac. Na Youtube kanalu Kristijana Golubovića pojavila se audio poruka iz Zabele, u kojoj je on jasno rekao šta misli o privođenju Lazara. Naglasio je i da za osam mjeseci izlazi iz zatvora.

ponedjeljak, 24 jun 2019 19:16

Evo kako da vam pire krompir bude PJENAST

Tajna francuskih kuvara u pripremanju pire krompira krije se najprije u samom načinu kuvanja krompira. Odnosno, krompir kuvamo u pogrešnoj tečnosti – vodi.

Evo kakve su, prema starom narodnom vjerovanju, osobe rođene u junu i šta ih čeka u budućnosti:

Za vjernike pravoslavne crkve (SPC) 24. juna 2019. godine počinje Petrovski post koji će trajati do Petrovdana, 12. jula. Petrovski post naziva se još i apostolski, počinje prvog ponedeljka poslije Duhovske nedjelje i traje do praznika Svetih apostola Petra i Pavla, koji SPC slavi 12. jula

ponedjeljak, 24 jun 2019 18:00

Rijana čeka BEBU sa mladim milijarderom?

Iako je pokušavala svoju dvogodišnju vezu sa Hasanom da drži u tajnosti, Rihanna je u nedavnom intervjuu priznala da je zaljubljena u godinu dana mlađeg milijardera sa kojim se neprestano viđa u posljednje vrijeme.

Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić vjenčali su se u Hramu Svetog Save, poslije čega je uslijedilo svadbeno veselje.

ponedjeljak, 24 jun 2019 14:14

Hrana koja štiti od sunca

Većina nas ljeti se od sunca, osim korištenjem krema sa zaštitnim faktorom, štiti i šeširima i sunčanim naočalama. No, postoji i hrana koja kožu može zaštititi od štetnih UV zraka.