Standard.

petak novembar 22

Kenedi ubijen pre 56 godina, misterija još uvek traje

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Na današnji dan 1963. godine u Dalasu je ubijen američki predsjednik Džon Kenedi. Misterija Kenedijevog ubistva još uvijek traje, zbog toga što poverljivi dokumenti u vezi sa istragom ovog zločina…

117 hits

petak novembar 22

(VIDEO) Zapalio se Boing sa 347 putnika - Drama na nebu iznad Los Anđelesa!

Avion filipinske kompanije koji je iz Los Anđelesa trebalo da leti za Manilu prinudno je sletio nedugo nakon polijetanja zbog kvara koji je izazavao požar na motoru, saopštili su danas…

171 hits

petak novembar 22

ŠOK: Donijeli mrtvaca u kancelariju kako bi naplatili osiguranje (VIDEO)

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Jedna porodica u Južnoj Africi donijela je kao dokaz u osiguravajuću kuću leš pokojnika. 

97 hits

petak novembar 22

Potraga trajala nekoliko mjeseci: Policija spasila djevojčicu iz ruku otmičara

Policajci iz Teksasa spasili su djevojčicu koja je oteta prije nekoliko mjeseci. Oni su provalili kroz vrata hotelske sobe i spasila osmogodišnjakinju koja je bila sakrivena u korpi za veš.

121 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Holivudska glumica Kejt Hadson ne voli da sjedi besposlena, ali nikada je nemojte nazvati radoholičarkom.

Kada poznate ličnosti objave fotografiju sa trudničkim stomakom, fanovi odmah polude.

Nadija Nusejbej (24) je u sklopu emisije 'Rich Kids Go Skint', koja se prikazuje u Velikoj Britaniji, posjetila samohranu majku Natali Rusel (40) koja ima dva sina sa kojima živi u kući sa dvije spavaće sobe. Inače, poenta emisije je da djeca bogataša provode vrijeme kod siromašnijih porodica.

Dvadesetpetogodišnji H. Lj. Iz Novog Pazara, nastanjen u Sarajevu, povrijeđen je sinoć u 22:15 sati u ulici Barska na Ilidži, nakon što ga je nožem uboo S. B. (26) iz Sarajeva.

Mnogi roditelji brinu kako će se njihovi maleni snaći u školskim klupama. Šta je bitno da znate o malenima prije nego što pođu u školu.

Ako posle posla nemate dovoljno vremena da provedete u kuhinji, spremite ovu zapečenu pastu, koja će vam se sigurno dopasti.

Goran T. iz sela Livadice kod Velike Plane upao je u srednju školu i otvorio paljbu iz automatske puške.

Baranin Marko Gojčević koji prema policijskim evidencijama važi za bezbjednosno interesantnu osobu uhapšen je juče u podgoričkom naselju Zabjelo, saznaje Standard.

Neki ljudi skloniji su stabilnim monogamnim vezama, dok su drugi skloniji varanju.

Tužiteljka Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu i nadležna inspekcija upali su u Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, saznaje Avaz.