Standard.

četvrtak septembar 19

Vaspitačica djetetu umjesto vode dala asepsol

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

U predškolskoj ustanovi “Naša radost” u Rači, vaspitačica je greškom djetetu, umjesto vode, dala da popije asepsol. Dijete je na intenzivnoj njezi i nije životno ugroženo.

118 hits

srijeda septembar 18

Aleksandra (15) koju su maltretirali u školi je dijete sa posebnim potrebama: Nasilnim djevojčicama prijeti popravni dom

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Barajevo posljednjih dana potresa incident između maloljetnih djevojčica (14), koji se odigrao tik uz zidove OŠ "Knez Sima Marković". Dvije maloljetnice naizmjenično su šamarale svoju vršnjakinju, a za sve to…

1770 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017,…

1050 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

srijeda septembar 18

Nesreća u Veneciji: Gliserom obarali rekord u brzini, poginule tri osobe

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Gliser koji je pokušavao da obori rekord u brzini zabio se u vještački greben u venecijanskoj laguni u utorak veče pri čemu su poginuli italijanski konstruktor brodova i biznismen Fabio…

231 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

četvrtak, 19 septembar 2019 13:48

Srušio se "F16" na francuski grad

Belgijski vojni avion "F 16" srušio se na naseljeno mjesto na zapadu Francuske, saopštili su tamošnji zvaničnici.

četvrtak, 19 septembar 2019 13:37

Interpol: Teroristi putuju Sredozemnim morem

Interpol je otkrio više od 10 osumnjičenih stranih terorista koji putuju preko Sredozemnog mora, saopštila je danas ta međunarodna policijska organizacija.

četvrtak, 19 septembar 2019 12:58

FIBA rang lista: Crna Gora napredovala dva mjesta

FIBA je objavila novu listu rangiranja svjetskih reprezentacija, a na toj listi Crna Gora je napredovala dva mjesta.

Crna Gora Hrvatska i Slovenija svrstane su među 40 najljepših zemalja na svijetu, prema kriterijumima magazina "Conde nast traveller", prenio je zagrebački portal Index.

četvrtak, 19 septembar 2019 12:26

Pad Crne Gore na FIFA rang listi

Reprezentacija Crne Gore nalazi se na 59. mjestu FIFA rang liste, što je za četiri pozicije slabiji plasman u odnosu na prethodno izdanje.

Imate 12 dana da pokažete plan o izlasku Britanije iz EU, crno na bijelo. Poslije toga je kraj, poručio je finski premijer britanskom kolegi Borisu Džonsonu.

četvrtak, 19 septembar 2019 12:18

Ubijen holandski fudbaler

Holandski fudbaler Kelvin Majnard ubijen je sinoć u Amsterdamu. Iskusni 32-godišnj desni bek, koji je u karijeri igrao za Volendam Emmen, Barton i još nekoliko klubova, upucan je sinoć.

U porodici Kardašijan, čiji svaki korak prati javnost širom svijeta, nedavno su se pojavile informacije koje su uzburkale javnost.

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka Ćeraniću i tada se desilo to što se desilo. Ja i još dvojica drugara koji smo došli sa Ćeranićem krenuli smo da bježimo prema parku, sa nama je bježao i Ćeranić, ali smo se u jednom momentu razdvojili".

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku crnogorskom stonoteniseru Filipu Radoviću povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom održanom u Helsinborgu.