Standard.

četvrtak septembar 19

Vaspitačica djetetu umjesto vode dala asepsol

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

U predškolskoj ustanovi “Naša radost” u Rači, vaspitačica je greškom djetetu, umjesto vode, dala da popije asepsol. Dijete je na intenzivnoj njezi i nije životno ugroženo.

118 hits

srijeda septembar 18

Aleksandra (15) koju su maltretirali u školi je dijete sa posebnim potrebama: Nasilnim djevojčicama prijeti popravni dom

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Barajevo posljednjih dana potresa incident između maloljetnih djevojčica (14), koji se odigrao tik uz zidove OŠ "Knez Sima Marković". Dvije maloljetnice naizmjenično su šamarale svoju vršnjakinju, a za sve to…

1777 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017,…

1050 hits

srijeda septembar 18

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Objavljeno u: Svijet

srijeda septembar 18

Nesreća u Veneciji: Gliserom obarali rekord u brzini, poginule tri osobe

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

Gliser koji je pokušavao da obori rekord u brzini zabio se u vještački greben u venecijanskoj laguni u utorak veče pri čemu su poginuli italijanski konstruktor brodova i biznismen Fabio…

232 hits

 
 
 
 
Samir

Samir

Sve što valja građanima Kolašina Demokratama ne valja, pokazali su to nedolaskom na sjednicu Skupštine opštine, na kojoj je donesena Odluka kojom je naš grad prihvatio kandidaturu za organizaciju Međuopštinskih sportskih igara MOSI 2021.godine, saopštili su danas iz Odborničkog kluba Demokratske partije socijalista u SO Kolašin.

Amerika i "vojska Kosova" u Albaniji spremaju udar na sever Kosmeta!”, “Ameri hteli da ubiju Vučića”, “Pakleni plan Šiptara: Upašće na sever Kosova 5. juna!?”, “Amerikanci pune Kosovo džihadistima iz Sirije”, “Plaćenici iz Ukrajine pale Beograd”, “Putin zapretio: NATO odbij od Srbije!”, “NATO će nam ubijati decu još 150 godina”, “Putin: NATO pravi virus da bi pobio Slovene”, “Ustaše prete Vučiću”, “Sramni čin Plenkovića: na Božić pohvalio ‘Oluju’ i Tuđmana”, “Putin Srbiji donosi rakete”, “Hrvati Vučića ruše na ulici!” - samo su dio glavnih naslova s naslovnica srbijanskih najtiražnijih novina, koje je Jutarnji.hr nasumice odabrao, od decembra 2018. do ovog ljeta.

Na dosad održanim sastancima u mjesnim organizacijama Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista, a Duško Marković za zamjenika stranke, saopštili su danas iz opštinskog odbora DPS Kotor, poručujući da je to potvrda ispravne politike partije i Vlade.

Vojska Crne Gore, zajedno sa NATO saveznicima, ne štiti granice Crne Gore samo na kopnu već 24 sata dnevno nadzire i obezbjeđuje i našu državnu granicu na moru, navodi se na Twitter nalogu Vlade.

"U slučaju narušavanja bezbjednosti kao krajnju mjeru u odbrani Crne Gore učestvovali bi i naši NATO saveznici", poručuju iz Vlade.

Ramuš Haradinaj biće kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu.

Prema nezvaničnim informacijama, do kojih je došao Standard, policija je uhapsila osumnjičenog maloljetnika za ubistvo djevojke K.R. u Nikšiću..Uprava policije je najavila vanrednu pres konferenciju. Kako je saopšteno, tema je rasvjetljavanje ovog krivičnog djela. 

U poplavama izazvanim obilnim kišnim padavinama u Sudanu, u protekla dva mjeseca, širom zemlje poginulo je 78 osoba, objavila je humanitarna agencija Ujedinjenih naroda.

nedjelja, 08 septembar 2019 10:28

Bečić: Crnoj Gori potrebne nove fabrike

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, posjetio je Gornju Radgonu u Sloveniji, gdje je boravio u radnoj posjeti, na poziv direktora kompanije "ROTO”, saopšteno je iz te partije.

Bivši predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe preminuo je u 95. godini poslije duge bolesti. Afrički tiranin koji je 2017. zbačen s vlasti jedno vrijeme je važio za najstarijeg svjetskog lidera, ali nije bio jedini koji je upravljao zemljom u osamdesetim i devedesetim godinama života.

nedjelja, 08 septembar 2019 10:03

Đukanović sjutra sa Palmerom

Predsjednik Milo Đukanović primiće sjutra Metjua Palmera, zamjenika pomoćnika državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove američkog Stejt dipartmenta. Palmer boravi u posjeti Crnoj Gori.