Standard.

subota avgust 17

Drama u Hrvatskoj: Avion sletio na put, vozači u šoku gledali šta se dešava

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Na autoputu Zagreb - Rijeka, između Vrbovskog i Ravne Gore, avion tipa Cessna 150 M sletio je na put. Ovaj prizor šokirao je vozače koji su se zatekli na putu.

7 hits

subota avgust 17

SKANDAL: Boki 13 u vezi sa srbijanskim političarom - našli eksplicitne fotografije i dva videosnimka

Objavljeno u: Svijet

by Samir

U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti zvijezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku s jednim srbijanskim političarom.

18 hits

subota avgust 17

Ovo je Damir Jusupov, heroj koji je spasao 233 života: Znao sam da je udar neizbježan, imao sam dvije opcije

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Za samo nekoliko sekundi, dva pilota uspjela su da prizemlje onesposobljeni avion "Erbas" u polje kukuruza u blizini Moskve i tako su spasli 233 života.

13 hits

subota avgust 17

Požar u hotelu u Odesi, najmanje osmoro poginulo

Objavljeno u: Svijet

by Samir

Najmanje osam osoba poginulo je u požaru, koji je izbio rano jutros u hotelu u ukrajinskom gradu Odesi, saopštila je Ukrajinska služba za vanredne situacije.

5 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Državljanina Srbije A.O. (47), u čijem vozilu je otkriveno 43 kilograma marihuane tipa skank, koja je, kako se sumnja, bila namijenjena krijumčarenju u zemlje Evropske unije uhapšen je, saopšteno je iz Uprave policije.

Državljanin Srbije Antonio Manič (37) koji se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Hag zbog sumnje da je u Holandiji počinio krivično djelo ubistvo, uhapšen je na graničnom prelazu Dračenovac prilikom ulaska u našu zemlju.

Bejlopoljska policija podnijela je krivične prijave protivi R.Đ. (49), državljanina Republike Srbije, i I.R. (49) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su prije šest dana pretukli A.G. i A.B. iz Pljevalja, saopteno je iz Uprave policije.

Čak i najracionalnijim djevojkama ove stvari su se bar jednom dogodile. Šta se desi kada nas ljubav natjera da svijet gledamo kroz ružičaste naočare? Predstavljamo vam greške u vezama koje svaka djevojka napravi.

Cetinjanin N.L.(34) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se u 13 sati i 20 minuta dogodila u mjestu Zabrđe, na magistralnom putu Cetinje - Budva. On je upravljao motociklom marke "Kawasaki" i sudario se sa vozilom "Reno laguna", za čijim je upravljačem bio Budvanin M.J.(59).

Djevojčica iz Njemačke stara osam godina koja je povrijeđena 6. avgusta na Žabljaku sa teškim povredama glave i u stanju kome iz KCCG transportovana je na liječenje u Njemačku, piše PV informer. 

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Župi nikšićkoj u kojoj je život izgubio Ljubo Ćorović (27), dok je Ljiljana Rašković (51) teško povrijeđena, ali nije životno ugrožena, nezvanično saznaje Standard. 

Univerzitet Crne Gore objaviće u prvoj nedjelji septembra Konkurs za upis na specijalističke studije, za koje je predviđeno ukupno 2.560 mjesta. 

Sportsko-rekreativna zona u Mojkovcu, na lokaciji nekadašnjeg jalovišta, dobila je juče još jedno gradilište, nakon što je nikšićka kompanija “Temko” počela realizaciju projekta izgradnje parkovskog prostora, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Deset najboljih plaža u Crnoj Gori, po preporuci Vizit Montenegro, su Ploče, Trsteno, Kamenovo, Jaz, Velika plaža, Mogren, Sveti Stefan, Kraljičina plaža, Lučice i Plavi horizonti, piše Boka news.