Standard.

četvrtak jun 13

Uprkos brojnim molbama, potpisan zahtjev: Asanž će biti izručen SAD

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Sadžid Džajvid, ministar unutrašnjih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, potpisao je naredbu za ekstradiciju Džulijana Asanža u Sjedinjene Države koje ga traže zbog hakovanja.

18 hits

četvrtak jun 13

SAD i 25 država tvrde da Sjeverna Koreja krši sankcije

SAD i još 25 zemalja optužile su Sjevernu Koreju da krši sankcije Ujedinjenih nacija i uvozi mnogo više od propisanih 500.000 barela rafinisanih naftnih proizvoda.

19 hits

četvrtak jun 13

ŠTA JE KRIO HJU: FBI obrađivao čuvenog osnivača Plejboja još od 50-ih godina!

FBI objavio je dosije o osnivaču i glavnom uredniku "Plejboja" Hjuu Hefneru dvije godine nakon smrti legendarnog izdavača, jednoj od mnogih poznatih ličnosti koje je agencija istraživala tokom godina, i…

61 hits

četvrtak jun 13

NETANIJAUHOVA ŽENA NAGODILA SE SA TUŽILAŠTVOM: Potrošila 100.000 dolara državnih para na ručkove, a platiće 15.000

Supruga izraelskog premijera Benjamina Netanijahua, Sara, prihvatila je nagovbu sa izraelskim Tužilaštvom u slučaju o trošenju državnog novca.

26 hits

 
 
 
 

Na autoputu između Bežanijske kose i aerodroma Nikola Tesla, ranije danas zapalio se kamion, što je dovelo do otežanog kretanja saobraćaja i stvaranja kilometarskih kolona vozila u pravcu Beograda.

U današnjoj policijskoj akciji u Bihaću pronađeno je 130 migranata koji su boravili u privatnoj kući, javlja N1 na svom portalu.

Prvo saslušanje na kojem će biti odlučeno da li će osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž biti izručen Sjedinjenim Američkim Državama, biće održano 25. februara 2020, odlučio je Prekršajni sud u Londonu.

Društvena mreža Fejsbuk radi na novoj aplikaciji nazvanoj Study, a riječ je o aplikaciji pomoću koje će Fejsbuk moći da prati aktivnosti korisnika mobilnih uređaja, s tim da će im za to biti plaćeno.

petak, 14 jun 2019 10:46

Zbog OVE riječi dobio OTKAZ

Šef jedne firme iz SAD je otpustio radnika samo zbog jedne riječi koja je uvrijedila kolegu.

Dvojica muškaraca su uhapšena u Valjevu, dok se za dvojicom još uvijek traga nakon saobraćajne nezgode u kojoj su povrijeđene tri osobe, među kojima su i dvoje dece starosti jedne i pet godina.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je za RTS da Crna Gora godinama unazad pokušava na antisrpskim stavovima da gradi svoj položaj i međunarodni identitet.

Grupa firmi poslala je pismo Bijeloj kući tražeći od nje da ne uvodi dodatne tarife na kineski uvoz i da se postigne trgovinski sporazum sa zvaničnim Pekingom.