Standard.

ponedjeljak jun 24

Nikšićanka Anja Tadić izlaže u Parizu: KOKORO na Fashion week-u

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon Fashion Week u Skoplju u organizaciji United Fashion koga ćine sedam evropskih zemalja, Kokoro brend nastavlja sa promocijom u Parizu.  Na poziv organizatora Kodd Magazine iz Pariza, KOKORO brend će…

35 hits

ponedjeljak jun 24

MISICA SE UDALA ZA KOŠARKAŠA: Gala slavlje PREKINUTO, gosti evakuisani!

Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić vjenčali su se u Hramu Svetog Save, poslije čega je uslijedilo svadbeno veselje.

66 hits

ponedjeljak jun 24

Nataša otkrila zbog čega se nije pozdravila sa Dačom kada su se nedavno našli na istom mjestu

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović nedavno su se našli na istom javnom događaju, prvi put od razvoda koji se desio prije osam godina, ali se nisu pozdravili, zbog čega je…

97 hits

ponedjeljak jun 24

Bračni par Tramp ponovo u ljubavi?

Nekoliko puta ovaj par je snimljen kako šeta odvojeno, stoje na popriličnoj distanci, a mogli smo da vidimo i Melanijino javno odbijanje bliskosti u javnosti.

86 hits

 
 
 
 

Nakon Fashion Week u Skoplju u organizaciji United Fashion koga ćine sedam evropskih zemalja, Kokoro brend nastavlja sa promocijom u Parizu.  Na poziv organizatora Kodd Magazine iz Pariza, KOKORO brend će se predstaviti u okviru ovogodišnjeg Fashion Week-a u prijestonici evropske mode.

ponedjeljak, 24 jun 2019 17:14

TRI napitka protiv kisjeline u želucu

Ukoliko često patite od kisjeline u želucu ne morate da posežete za ljekovima. Iskoristite namirnice koje imate u kuhinji i napravite efikasne prirodne ljekove.

ponedjeljak, 24 jun 2019 18:45

Ove boje su hit za predstojeće ljeto

LJetnje kolekcije su inspirisane prij svega srednjim tonovima boja. Roze boja, sve nijanse koralno crvene, zelena u tonovima lubenice su neke od najpopularnijih nijansi za predstojeću sezonu. Apsolutni hit će biti i sve nijanse plave, kao i neizostavna žuta boja.

ponedjeljak, 24 jun 2019 17:48

Trening za jače jezgro

Lični trener Men’s Health-a Gideon Akande je osmislio trening od vježbi sa sopstvenom težinom koje će pogoditi vaše jezgro iz svakog ugla.

Za vjernike pravoslavne crkve (SPC) 24. juna 2019. godine počinje Petrovski post koji će trajati do Petrovdana, 12. jula. Petrovski post naziva se još i apostolski, počinje prvog ponedeljka poslije Duhovske nedjelje i traje do praznika Svetih apostola Petra i Pavla, koji SPC slavi 12. jula

ponedjeljak, 24 jun 2019 18:00

Rijana čeka BEBU sa mladim milijarderom?

Iako je pokušavala svoju dvogodišnju vezu sa Hasanom da drži u tajnosti, Rihanna je u nedavnom intervjuu priznala da je zaljubljena u godinu dana mlađeg milijardera sa kojim se neprestano viđa u posljednje vrijeme.

Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić vjenčali su se u Hramu Svetog Save, poslije čega je uslijedilo svadbeno veselje.

ponedjeljak, 24 jun 2019 14:14

Hrana koja štiti od sunca

Većina nas ljeti se od sunca, osim korištenjem krema sa zaštitnim faktorom, štiti i šeširima i sunčanim naočalama. No, postoji i hrana koja kožu može zaštititi od štetnih UV zraka.