Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

38 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

54 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

26 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

19 hits

 
 
 
 

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert Omaljev (47) došao je juče na Novo Groblje kako bi ispratio oca na vječni počinak iako proteklih godina nisu bili u kontaktu.

Stvaralaštvo Jelene Tomašević dugo je utočište brojnom auditorijumu koji traga za kvalitetnom pop muzikom. Renome koji je, između ostalog, izgradila prvenstveno emotivnim interpretacijama balada i najdubljih osjećanja, Tomašević je, po uzoru na, recimo, "Jutro" i "Melanholiju", uspjela da očuva i nakon premijere svježe objavljenog singla "Suncokret".

petak, 22 februar 2019 21:45

Ovo su tri najljubomornija znaka!

Iako je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje ljubomora izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sljedeća tri znaka zodijaka glase za najljubomornije, prenosi Avaz.

Voljena mačka Karla Lagerfelda, Šupet je u žalosti nakon smrti svog tate, preneo je britanski Metro.

Naučnici iz Kanade su pronašli vezu između seksa i hipokampusa – oblasti u mozgu koja kontroliše emocije, pamćenje i nervni sistem.

Poznata voditeljka Suzana Mančić majka je dvije kćerke, Teodore i Natalije Kunić, koje je dobila u braku sa Nebojšom Kunićem, članom nekadašnjeg benda “Sedmorica mladih”.

Nives Celzijus pozirala je u ležernom sportskom izdanju bez šminke, no njene fanove, barem muški dio, više je oduševio pogled na njenu pozadinu koju je okrenula prema kameri.

Tačno u 15 sati tužna povorka krenula je iz kapele ka grobu gdje će Šaban Šaulić biti sahranjen.