Standard.

petak april 19

Kozmetolog savjetuje kako se njegovati tokom proljeća: Tretmanima pripremite kožu za duži boravak na suncu!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas…

48 hits

petak april 19

Ilda Šaulić o podjeli imovine sa polubratom: Kakav testament, to još nije u proceduri!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će…

46 hits

petak april 19

MISICI iz Bolivije oduzeta titula: Nijesam smjela reći da sam TRUDNA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera…

83 hits

petak april 19

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge…

31 hits

 
 
 
 

Beskućnik iz Sidneja ponovo je u društvu svog ljubimca pacova koji je nestao ranije ovog mjeseca. Pedesetdevetogodišnji Ckris poznata je osoba u ovom australijskom gradu i niko ga nije mogao zamisliti bez Lusi koja je uvijek bila u kutiji pored njega. Ali jednog dana njegova prijateljica je nestala kada je otišao do toaleta.

Tacunoriju Ivamuri prijeti deset godina zatvora nakon što je otkriveno da je učenike učio kako da prave MDMA na času hemije, prenosi “Gardijan”. Ovaj 61-ogodišnjak priznao je da je učenike učio kako da naprave ekstazi, rekavši kako je želio da dodatno unaprijedi njihovo znanje.

Najveća globalna šoubiznis zvijezda Kim Kardašian šokirala je svijet kada je kazala kako planira polagati pravosudni ispit u Kaliforniji 2022. godine. Ona je za Vogue kazala kako je dugo razmišljala o ovom potezu, te kako je još prošlog ljeta počela sa pripravničkim stažom u San Franciscu.

En Hatavej progovorila je o svom problemu s alkoholizmom u novom intervjuu za magazin Tatler te se usput našalila kazavši kako bi vjerovatno bila alkoholičarka da nije glumica.

Smrt moga oca 2015. godine, koji je umro od raka pluća u 57. godini života za samo par mjeseci, dodatno mi je pogoršalo stanje - otkrio je pjevač Bojan Tomović, koji je prije desetak godina bio jedan od popularnijih folk izvođača na domaćem terenu, priznao je da boluje od neizlečive bolesti, bipolarnog poremećaja.

petak, 19 april 2019 22:00

Instagram ukida lajkove?

Jurnjava za lajkovima bi uskoro mogla biti završena! Instagram razmatra da sakrije brojčanik koji pokazuje koliko određeni post ima lajkova. Opcija nije puštena na testiranje, ali je u planu, potvrdili su zvaničnici ove društvene mreže.

Sam izgled lica može da otkrije da li su muškarci i žene nevjerni svojim partnerima, pokazalo je najnovije istraživanje. Naime, prema tom istraživanju, muškarci sa "muževnijim" licem prije će biti neverni, često i sami priznaju da su varali i "otimali" žene drugih muškaraca, piše Gardijan.

petak, 19 april 2019 18:35

Prvorođena djeca su PAMETNIJA

Zajednička studija naučnika sa univerziteta u Edinburgu i Sidneju pokazala je da najstarija djeca u porodici imaju razvijeniju logiku, kao i bolje rezultate na testovima inteligencije od svoje mlađe braće i sestara čak i u vrlo ranom uzrastu, prenosi britanski "Gardijan".