Standard.

četvrtak decembar 13

Dobila ulogu: Nikšićanka Anja Drljević u kultnoj seriji ''Lud,zbunjen normalan''

Nikšićanka Anja Drljević, mlada glumica, dobila je ulogu u kultnoj seriji ''Lud, zbunjen, normalan”.

37 hits

četvrtak decembar 13

VIDEO: MELANIJA postala plavuša, pa progovorila o tračevima i napadima na nju...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Melanija Tramp je u najnovijem intervjuu otkrila šta joj najteže pada otkako je postala prva dama SAD, ali i pokazala novi imidž, osnosno novu boju kose.

28 hits

četvrtak decembar 13

Nove vježbe za savršenu zadnjicu i okruglast izgled

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ako su i vama teški i bolni čučnjevi, a naročito ako želite da poštedite zglobove koljena, ovo je prava vježba za vas! Fitnes treneri garantuju zategnute mišiće i savršenu figuru!

21 hits

četvrtak decembar 13

Klint Istvud je ćerku upoznao nakon 34 godine: Majka ju je dala na usvajanje nakon rođenja

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud, danas 64-godišnja Lori Marej saznala je prije nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njena majka…

10 hits

 
 
 
 

Postoje raznorazni svadbeni običaji, ali razlog kako je ovaj nastao je daleko od romantike. Vjenčanje bi trebalo da predstavlja najsrećniji dan u životima mlade i mladoženje. Organizacija svadbe, muzika, veselje i restoran, su nekako uvijek u drugom planu u odnosu na mladino biranje vjenčanice i svijetla pozornice koja su uperena ka njoj tog posebnog dana.

Mnogi odnosi prestaju zbog razlika u nivou zrelosti. Jedan partner možda planira za budućnost, a drugi može biti zabrinutiji za dobijanje nove video-igre ili pronalaženja novog odijela za sljedeći vikend. Zrelost se događa u različitim godinama za svakoga.

Slobodan Veljković Coby je jedan od najaktuelnijih repera u regionu koji se proslavio saradnjom sa poznatim ličnostima i autentičnom porukom "Cobi, jesi ti radio traku".

Nikšićanka Anja Drljević, mlada glumica, dobila je ulogu u kultnoj seriji ''Lud, zbunjen, normalan”.

Pevačica Tamara Todevska danas se porodila!

Kit Ričards otkrio je u intervjuu za Rolling Stone da je drastično smanjio konzumaciju alkohola, precizno opisujući svoju konačnu odluku riječima: “Bilo je vrijeme da prestanem”.

Francuski psiholozi su dokazali da svakodnevno gledanje komedija može da probudi optimistična osjećanja i otvori nas za ljubav.

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud, danas 64-godišnja Lori Marej saznala je prije nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njena majka ju je, kao bebu, dala na usvajanje, a slavni glumac nije ni znao da ona postoji.