Standard.

petak avgust 17

Zašto se Nina Morić vratila bivšem suprugu? TUKAO je, VARAO, nazivao NARKOMANKOM i oduzeo joj SINA...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Manekenka Nina Morić vodila je bitku za starateljstvo nad sinom Karlosom, a sad je sve iznenadila viješću da se pomirila sa bivšim suprugom Fabriciom Koronom. Nakon čak 11 godina porodica…

49 hits

petak avgust 17

Supruga Dejana Zlatičanina je prava ljepotica i njegova najveća podrška...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Dejan Zlatičanin najbolji crnogorski bokser i prvak svijeta u lakoj kategoriji odmara se ovog ljeta sa porodicom. 

54 hits

petak avgust 17

Hrvatski glumac kog žene obožavaju, postao OTAC

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Popularni hrvatski glumac Filip Juričić ponovo je postao otac, a srećnu vijest odmah je podijelio sa javnošću.

34 hits

petak avgust 17

Poznata turska GLUMICA teško BOLESNA, a njena životna priča nije "obična"...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Javnosti je ostala u pamćenju po ulozi u seriji "Sulejman veličanstveni" u kom je glumila majku Sulejmana i pomalo "zlu" svekrvu.

31 hits

 
 
 
 

Crnogorska glumica Tihana Ćulafić, prošle godine je na Sarajevo film festivalu izazvala buru komentara pojavivši se u izazovnoj haljini na red carpetu, kada je bila dio ekipe filma “The Books of knjige: Slučajevi pravde”.

Većini ljudi plaćanje automobilskog osiguranja i registracije vozila predstavlja noćnu moru, te trošak koji bi najradije potrošili bilo gdje drugo. Kako bi smanjili troškove polise osiguranja pokušavaju promijeniti razne stvari, a jedan od bizarnijih pokušaja dolazi nam iz Kanade.

Silvana pjevačica poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod mjesta Kolari, vraćajući se sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa njom su tada nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević. Rođena je 1939. godine u Doboju kao Zilha Barjaktarević, a umjetničko ime Silvana dobila je po italijanskoj glumici Silvani Mangano.

Strastveni poljubac nije čak ni opšteprihvaćena praksa, a pojedine kulture smatraju da je čak i neizmjerno „odvratan”. Premda su neki gestovi kojima se iskazuje naklonost vjerovatno prisutni tokom čitave ljudske istorije, poljubac nije među njima.

petak, 17 avgust 2018 21:37

OVE žena najbrže pristaju na seks!

Muškarci su došli do zaključka koja četiri tipa žena najbrže pristaju na seks. Kako kažu, znaju iz iskustva. Da li su njihove procene tačne?

Danas čak i iz najzabačenijih krajeva svijeta možete kupovati brzo i lako, iz udobnosti svoje fotelje. Ipak, pristup ne znači nužno i kvalitet. Fotografije proizvoda često ne odgovaraju pravom stanju, pa nije rijedak slučaj da nešto za šta ste odvojili veću sumu olako poklonite jer vam ne odgovaraju veličina, boja i sl.

Cimet ima odlična ljekovita dejstva i da je začin broj jedan u svakoj dijeti i detoksikaciji, a evo kako da ga najbolje iskoristite za oslobađanje od viška kilograma!

Nakon što je optužila svog, uskoro bivšeg, supruga Breda Pita da ne plaća alimentaciju, što je on negirao, Anđelina Džoli našla se u novom problemu. Uprkos tome što svim silama želi udaljiti djecu od njihova oca, sudija je odlučio da mu ona mora dopustiti i češća viđanja.