Standard.

ponedjeljak avgust 13

FOTO - Miroslav Ilić OPTUŽEN da je pjevao pred USTAŠKOM ZASTAVOM, on odgovara: "Ne razumijem se u zastave i grbove"

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U jeku skandala oko zabrane Bajaginog koncerta u Karlovcu, Miroslav Ilić našao se na meti kritika zbog koncerta koji je prije nekoliko dana održao u zagrebačkoj Svetoj Klari. Riječ je…

121 hits

ponedjeljak avgust 13

VIDEO - "Da l' će da vas uplaši ovaj rafal ustaški": Sergej Trifunović isprozivao one koji su zabranili Bajagin koncert…

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Bura oko zabrane koncerta Bajage i Instruktora u Karlovcu se ne stišava. Jedan od onih koji je iznio stav povodom ovoga je i glumac Sergej Trifunović.

132 hits

ponedjeljak avgust 13

Ose su ljeti ZBOG NAS sve vreme pijane i zato ne prestaju da vas smaraju

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Jedna od negativnih strana ljeta, osim jakog sunca koje može da ostavi ružne posljedice ako ne koristite kreme za sunčanje, svakako su insekti. A od komaraca ljeti znaju biti dosadnije…

13 hits

ponedjeljak avgust 13

VIDEO: Pjevač uhapšen na Kosovu jer je pušio travu na bini

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Reper Ekšn Bronson uhapšen jer je tokom nastupa na Kosovu pušio džoint na bini.

22 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 12:54

Popularni par ponovo zajedno! Ne mogu jedno sa drugim, ali ni jedno bez drugog!

 

Orlando Blum, zvijezda nekih od najvećih holivudskih ostvarenja u protekle dvije decenije, i Keti Peri, koja svakim hitom pomjera granice i obara rekorde, opet su zajedno. Par je više puta raskidao i mirio se i taman nakon vjeridbe svi su pomislili da će se vjenčati, oni su raskinuli... Do sada..

Paparaci su ih pratili u stopu, a oni su pokušavali da ih izbjegnu, ali u tome nisu uspijevali, pa je javnost uživala u njihovim fotografijama s odmora, iz noćnih izlazaka itd.

Zbog toga su svi bili šokirani kada se par rastao početkom prošle godine, što je najteže palo Keti - ona je javno otkrivala neka svoja razmišljanja o ljubavi, pričala kako se suzdržava da bivšem dečku ne pošalje poruku, a zatim je napravila i drastičnu promjenu u izgledu.

Par je ponovo zajedno i sada su kao destinaciju za podgrijavanje strasti koje im očito ne fali izabrali romantične Maldive..

"Ponovo su zajedno. Keti želi da ovog puta uspiju" - otkrio je za britanski The Sun izvor blizak paru.

"Pokušala je, ali nije uspijevala da ga zaboravi. Previše joj je stalo do njega. Ovog puta će biti tajnovitiji,  ali jesu zajedno.

Naime, Orlando i Keti su prošlog mjeseca u isto vrijeme bili na Maldivima, a već duže vrijeme javno komuniciraju putem Instagrama.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.