Standard.

srijeda februar 21

VIDEO - Odrastao u Gusinju sa osam sestara i tri brata: "To je život, deco moja, čuva vas bog... I…

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Beki Bekić je skoro tri decenije na sceni. Ljubitelji narodne muzike njega dobro znaju, ali malo kome je poznato da je rođen na sjeveru Crne Gore, u Gusinju. Od njega…

37 hits

srijeda februar 21

Ko je bila Desislava? Mustafa progovorio o razvodu sa Eminom

Emina Jahović i Mustafa Sandal definitivno se razvode što je potvrdila i sama pjevačica. Ono što još nijesmo čuli jeste Mustafina strana priče, do sad...

166 hits

srijeda februar 21

ISTORIJSKI MOMENAT: Britanska kraljica i "kraljica" mode, zajedno na reviji!

Juče se desio jedan istorijski trenut. Prvi put u istoriji LFW-a britanska kraljica prisustvovala je nečijoj reviji! Ne dešava se baš svaki dan da kraljica sjedi u prvom redu na nekom…

9 hits

srijeda februar 21

Severina ponovo ide na vještačku oplodnju

Severina i Igor Kojić žele bebu što prije, pa je pjevačica po drugi put započela proces vantjelesne oplodnje. Nakon što je juče proslavila sinu Aleksandru rođendan, Severina i Igor žele…

38 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 12:54

Popularni par ponovo zajedno! Ne mogu jedno sa drugim, ali ni jedno bez drugog!

 

Orlando Blum, zvijezda nekih od najvećih holivudskih ostvarenja u protekle dvije decenije, i Keti Peri, koja svakim hitom pomjera granice i obara rekorde, opet su zajedno. Par je više puta raskidao i mirio se i taman nakon vjeridbe svi su pomislili da će se vjenčati, oni su raskinuli... Do sada..

Paparaci su ih pratili u stopu, a oni su pokušavali da ih izbjegnu, ali u tome nisu uspijevali, pa je javnost uživala u njihovim fotografijama s odmora, iz noćnih izlazaka itd.

Zbog toga su svi bili šokirani kada se par rastao početkom prošle godine, što je najteže palo Keti - ona je javno otkrivala neka svoja razmišljanja o ljubavi, pričala kako se suzdržava da bivšem dečku ne pošalje poruku, a zatim je napravila i drastičnu promjenu u izgledu.

Par je ponovo zajedno i sada su kao destinaciju za podgrijavanje strasti koje im očito ne fali izabrali romantične Maldive..

"Ponovo su zajedno. Keti želi da ovog puta uspiju" - otkrio je za britanski The Sun izvor blizak paru.

"Pokušala je, ali nije uspijevala da ga zaboravi. Previše joj je stalo do njega. Ovog puta će biti tajnovitiji,  ali jesu zajedno.

Naime, Orlando i Keti su prošlog mjeseca u isto vrijeme bili na Maldivima, a već duže vrijeme javno komuniciraju putem Instagrama.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.